FASHION | LOVE ME HARDER

De titel van dit artikel is vernoemt naar één van mijn lievelingsliedjes van dit moment. Over het algemeen ben ik al het type persoon dat een lied op repeat zet, maar deze laat ik dan ook wel extra lang op staan. De outfit die ik aanheb droeg ik gisteren naar de opening van het nieuwe Primark filiaal in Rotterdam Zuidplein. Ik heb een heleboel leuk items meegenomen die jullie binnenkort wel zullen zien op mijn blog.Lipstick MAC / Jasje The Sting / Blouse Primark / Lang hemd H&M / Panty Primark / Enkellaarsjes G-Star

Wat vind jij van deze outfit?

6 opmerkingen:

 1. Wauw ik vind je laarsjes heel erg tof! Hele mooie foto's met die fontein op de achtergrond, geeft echt een mooi effect :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. echte schatige laarjes!! je outfit is ook erg leuk!

  xxx fabianne

  www.cookiesandperfection.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De schoenen zijn echt te gek! Ik was er donderdag ook! Er waren zoveel meiden :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ah Suus je laarsjes zijn geweldig! <3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.