BEAUTY | MIJN MAC LIPSTICK STASH

zondag, november 30, 2014

Om eerlijk te zijn weet ik niet wanneer ik mijn eerste lipstick van Mac in mijn bezit had. Ik geloof zo'n anderhalf jaar geleden. Maar met zekerheid kan ik het niet zeggen. Als het in mij zou liggen zou ik inmiddels een stash hebben van zo'n 30 stuks. Helaas zijn ze voor dit studentje een beetje prijzig. Alsnog presenteer ik met trots mijn 6-delige stash van Mac lipsticks.
Alle zes mijn schatjes zijn trouwens mat. De ene komt iets mater over dan de ander, maar ze komen allemaal uit de Matte collectie. Het staat aan de ene kant chic en toch ook stoer en rauw. Geen idee eigenlijk hoe ik het nou precies moet omschrijven wat ik er van vind, gewoon mooi.

Heroine / Diva / Ruby Woo / Relentlessly Red / Pink Plaid / Honey Love

Heroine / Dit is mijn op één na nieuwste aanwinst. Ik kocht deze afgelopen Augustus in London, Covent Garden. Ik wilde hem stiekem al een hele tijd, maar ik durfde niet zo goed. Ik besloot hem gewoon op te doen en het stond verrassend goed! Ik ben er meteen mee naar de kassa gerend. 

Diva / Dit was mijn aller eerste. Ik droomde al een hele tijd over een lipstick van Mac en was toevallig op zoek naar een donkerrode kleur. Toen ik voor het eerst de Mac Store in liep wist ik niet wat ik zag, wow. Ik werd direct verliefd op deze matte lipstick alleen het was even een twijfel, bijna twintig Euro uitgeven aan één lipstick? Ik deed het toch en heb er nog geen moment spijt van gehad.

Ruby Woo / Een echte mooie rood had ik al, maar dan met glans. Toen ik eenmaal into de matte lipsticks was, wilde ik ook een matte rood. Ik twijfelde tussen twee kleuren maar kwam toch thuis met Ruby Woo. Dit is wel de meest droge lipstick die ik heb. Net als de anderen is deze gewoon mat, maar hij is enorm droog. Het brengt wat moeizaam aan en als je hem wilt bijwerken wordt het er ook minder mooi op. Ondanks dat, gebruik ik hem regelmatig want de kleur is prachtig.


Relentlessly Red / Is het nou echt rood, of neigt het ook een beetje naar de kleur roze? Een beetje fel neon rood / roze achtig. Ik heb namelijk geen idee hoe ik deze kleur anders moet omschrijven. Dit is trouwens de tweede lipstick van Mac die ik in mijn bezit had. Ik mocht hem zelf uitzoeken en kreeg hem vervolgens voor Sinterklaas. Het is echt een knalkleur om een saaie outfit op te fleuren.

Pink Plaid / Ik ging voor Please Me en kwam terug met Pink Plaid. Nadat ik inmiddels als Diva, Relentlessy Red en Ruby Woo in mijn bezit had zei mijn moeder steeds vaker dat ik eens voor een neutrale kleur moest gaan kijken. Toevallig had ik al een tijde Please Me op het oog en ging samen met mijn broer de Bijenkorf in toen we de stad in waren. Daar zag ik Pink Plaid staan en werd verliefd. Het is een prachtige roze (maar niet rozeroze) kleur voor dagelijks gebruik.

Honey Love / Dit is momenteel mijn nieuwste aankoop. Toch ook alweer en tijdje geleden hoor. Nadat ik in London Heroine gekocht had, kocht ik op het vliegveld naar huis Honey Love. Een prachtige nude kleur die je net als Pink Plaid wel elke dag kan dragen. Als ik bijvoorbeeld geen zin heb in een echte kleur doe ik gewoon Honey Love op.

Welke kleur vind jij het mooist?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Ik kan niet echt kiezen hoor! Ik vind ze allemaal erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind honey love een super mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kleuren heb je! Relentlessly Red vind ik het mooiste.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Die paarse en knalrode zijn echt geweldig! Heb laatst mijn eerste Mac lipstick gekocht! #verslaafd
  X Wilmke
  Www.winwonderland.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw je hebt echt heel veel verschillenden kleurtjes. Mijn lipstick stash bestaat alleen uit roze haha. Ik ben benieuwd hoe die paarse staat. Pink Plaid vind ik het mooiste! Ik wil ook nog graag een lipstick van mac :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het zijn wel gewaagde kleuren! Ik zou de paarse nooit op durven doen, terwijl het eigenlijk wel heel mooi staat (bij andere mensen, heb het bij mezelf nog nooit geprobeerd).

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS