BEAUTY | LUSH, THE MELTING SNOWMAN

woensdag, november 05, 2014

''Ik ga alleen even kijken.'' verliep toch iets anders. Ik liep Lush uit met een paar spulletjes van de limited editions. Onder anderen The Melting Snowman van de Kerst collectie. Vorig jaar had mama deze en ik vond hem super lekker, dit jaar wilde ik er ook van genieten. En mama natuurlijk een klein beetje jaloers maken...


Lush; Deze sneeuwman met kaneelgeur laat vermoeidheid verdwijnen als sneeuw voor de zon. 
Leg in je warme badwater en ga er zelf lekker naast liggen. 

Zelf hou ik er niet zo van om in bad te liggen en vervolgens een bruisbal of in dit geval een bath melt erbij te leggen. Eerst dat ding erin en dan kruip ik er wel lekker bij als die al bijna opgelost is. De heerlijke kaneelgeur kon ik mij nog goed herinneren van vorig jaar, maar jeetje. Stiekem ben je wel weer helemaal overdonderd van die geur. Zo fijn. Als je voor Kerst een geur zou moeten bedenken, zou het zo ruiken. Een warme en gezellige geur. Zoals Lush zelf al zegt, haalt deze sneeuwman al jouw vermoeidheid weg. Ik vond het dat ook een goed idee om dit bad te nemen na een dagje werken. En ja dat is echt genieten!

Zoals je kan zien laat de sneeuwman geen schuim of bubbels achter. Het water veranderd niet drastisch van kleur, maar wordt wel troebel. Als je er in ligt kan je jouw eigen benen niet eens meer zien, haha. Eigenlijk heeft deze bath melt ook geen poespas nodig, het gaat allemaal om de heerlijke geur (en het schattige uiterlijk). 

Heb jij al iets van de nieuwe Lush limited editions? 

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Lijkt me erg lekker! Ik heb nog niks van de LE gekocht

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Deze lijkt mij erg fijn. Het is zo jammer dat wij thuis geen bad hebben.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb deze zelf ook gekocht! Ik kan haast niet wachten om deze te gebruiken! :-)
  De geur lijkt me heerlijk, ik ben een echte kaneelfan! :-D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik wil deze ook nog graag bestellen, hij lijkt me namelijk heerlijk <3

  BeantwoordenVerwijderen
 5. In heb hem ook al eens gebruikt, kei lekker! Enige minpunt van Lush vind ik echt de prijs, Pffff 1x in bad en je bent zo'n 5 of 6 euro kwijt

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ahww wat een schattig sneeuwpopje :) Ik wil ook graag iets van lush proberen !

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS