BEAUTY | LUSH, CANDY MOUNTAIN

donderdag, november 20, 2014

Eigenlijk ga ik alleen maar in bad als ik er iets van Lush in kan doen. Anderen dingen vind ik gewoon niet boeiend genoeg. Lush blijft mij verrassen met heerlijke geuren, kleuren en schuim. Zelfs als ik bijvoorbeeld een bruisbal al eerder heb gebruikt. Elke keer is het weer genieten. Dit keer ging ik in bad met Candy Mountain, een bubble bar uit de limited edition van de Kerst.Vorig jaar had ik voor het eerst de Candy Mountain geprobeerd. Al een langere tijd kocht ik de Snow Fairy douchegel en in de winkel werd mij om die reden deze bubble bar aangeraden. Candy Mountain ruikt namelijk precies hetzelfde. Heerlijk! Het is een geur die zoals de naam van deze bubble bar al zegt; zoals snoepjes. Het ruikt heerlijk zoet.
Het is de bedoeling dat je de bubble bar onder de stromende kraan houdt en dan verkruimeld. Daardoor ontstaat er een enorme berg schuim met een lekkere zoete geur. De bubble bar heeft een klein beetje glitters op zich, maar in het water zie je dat niet terug, ook niet op je huid na het badderen. 

De Candy Mountain is best wel makkelijk af te brokkelen. Zelf breek ik de bubble bar in twee delen. Gelijke delen lukt nooit maar dat is niet zo'n groot probleem. Om deze manier kan ik het twee keer gebruiken. De foto's van hierboven heb ik ook gedaan met een deel van de bubble bar. Op de foto hieronder kan je zien wat ik nog over heb van mijn Candy Mountain om je even een idee te geven.

Hebben jullie iets van de Kerst limited edition van Lush?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik haal ieder jaar een voorraad van Christmas Eve in huis, die vind ik zo heerlijk ruiken! Candy Mountain vind ik persoonlijk minder, ik vind hem te zoet, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Zo dat ziet er goed uit, lekker veel schuim!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze heb ik ook en vind hem zo fijn.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind de spullen van Lush ook zo lekker ruiken. Maar ik zou er veel meer van kopen als het net wat goedkoper is... vind het helaas wel aan de dure kant. 1 Keer in bad met een bruisbal voor een euro of 5..... maar goed, houdt het wel wat exclusief en dat ook wel weer leuk. En het ziet er altijd prachtig uit, leuk om cadeau te geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb deze zelf onlangs ook gekocht en kan niet wachten om hem uit te proberen! :-D
  Fijn om te zien dat je hem in 2 keer kan gebruiken zonder dan effect te verliezen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja daar ben ik ook erg blij mee! Want ik vind het best wel prijzig, dus heerlijk als je er twee keer mee kan badderen.
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS