BEAUTY | HEMA NAGELLAK

woensdag, november 12, 2014

Nagellak, je kan er geen genoeg van hebben. Want het ene grijs is het andere niet en ga zo maar door. Toen ik laatst bij Hema de nagellak weer eens stond te bekijken besloot ik er drie mee naar huis te nemen. Een grijze, een blauwe en een groene.

848 / 833 / 441
Ondanks dat de twee lichtere kleuren meer iets lijken voor de lente en de zomer, vind ik dat het tijdens de herfst en winter ook wel gewoon moet kunnen. Steekt vast mooi af met de sneeuw, als we die krijgen dan. Stiekem hoop ik van niet.

Wat ik zoek in een fijne nagellak is eentje die snel droogt, goed dekt en een fijne borstel heeft. Stinken doen ze allemaal, dus ik ga niet persee af op een nagellak die misschien iets minder stinkt. Hoe dan ook. Tijd om dit rijtje af te lopen met deze drie lakjes van de Hema!

Droogtijd / Natuurlijk droogt een nagellakje van de Hema wat langzamer dan bijvoorbeeld eentje van Maybelline. Echter ben ik toch wel verrast. Ik heb totaal niet het gevoel dat ik echt lang moet wachten of zo. Ze drogen niet langzaam.

Dekking / Complimenten voor deze nagellak. Voordat ik ze ging testen was ik een beetje afwachtend voor de lichtere kleuren. Je weet maar nooit. Maar ze dekken perfect! Na twee gewone laagjes is het gewoon volledig gedekt, als ik dunnere laagjes aanbreng dan doe ik er wel drie.

De borstel / De haartjes van de borstel zijn ongeveer één centimeter lang, met fijne haartjes. Niet te hard en ook niet te fluffy. Ze zijn aan de onderkant recht afgesneden, dus niet bol als een U vorm. Sommige borstels laten vervelende strepen achter tijdens het lakken, dat is bij deze gelukkig niet het geval.

Heb jij make-up van de Hema?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik ben groot fan van Hema nagellak! De dekking is inderdaad subliem, echt geweldig voor die prijs.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vroeger (ik spreek van over een jaar of 3 geleden) lakjes gehad van Hema, maar was er nie tevreden over! Misschien hebben ze nu de formule veranderd?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleurtjes zien er mooi uit. Zelf ben ik niet zo fan van de lakjes van de Hema, ik heb het gevoel dat ze snel chippen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een mooie kleuren heb je gekocht!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben niet zo'n fan van Hema lakjes! :(

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een mooie kleurtjes! Ik vind het ook prima kleurtjes voor in de herfst/winter hoor haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Klinkt erg fijn! Ik heb een paar lakjes van de Hema maar die zijn al wat ouder inmiddels haha

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS