LIFESTYLE | IK WAS NAAR AMSTERDAM DANCE EVENT

donderdag, oktober 23, 2014

Jeetje, ik kan gewoon zeggen dat ik naar Amsterdam Dance Event ben geweest. Zo iets als naar Amsterdam reizen voor een feest dat tot 06:00 duurt was eigenlijk niets voor mij. Ik ben wel eens naar concerten geweest, maar een festival heb ik ook nog nooit bezocht. Toen Frank mij een tijd geleden vroeg of ik zin had om in Amsterdam naar Martin Garrix te gaan zei ik direct Ja.Amsterdam dus. We zouden naar Kings Of Ace gaan. Maar door een probleem bij de locatie (Lees: iemand vermoord) werd het feest verplaatst en samengevoegd met SexedUp in Amsterdam RAI. Hier hebben we geen mail of iets van ontvangen en kwamen wij gelukkig een paar uur voor vertrek achter. Anyway, in de trein naar Amsterdam dus! Helemaal in spanning. Is mijn outfit wel goed? Zal het niet tegen vallen? En ga zo maar door.

In Amsterdam RAI was ik gelukkig al twee keer geweest (lang leven de huishoudbeurs) dus ik wist de weg er naartoe en waar alle ingangen waren. Eenmaal daar werden we overigens naar de verkeerde ingang gestuurd, haha. Eenmaal binnen kon je een kluisje kopen om je jas in te doen. Super fijn! Ik heb een hekel aan garderobe's. Tijdens uitgaan een jaar of twee geleden zag ik mijn tas (!!) naar iemand anders gaan, gelukkig stond ik erbij zodat ik kon ingrijpen. Je hoefde trouwens ook niet met muntjes te betalen. Je kon geld op een pasje zetten, die je dan weer voor een scanner moest houden als je drinken ging kopen.

Martin Garrix. Telefoon kwaliteit forever.

Hoe dan ook. Jas in de kluis en naar de zaal toe. Er was een goede line up van verschillende artiesten met als hoogtepunt Martin Garrix en Yellow Claw. SexedUp stage: Irwan B2B LAdy Bee, Michael Mendoza, Gregor Salto, Alvaro, Chuckie, Dyna, Vato Gonzalez & MC Tjen. Kings of Ace stage: Mitch Crown, Jaziah, Ralvero, Apster, Chocolate Puma, Franky Rizardo, Wiwek, Billy the Kit, Shermanology, Quintino, Sidney Samson, Jay Hardway, Martin Garrix, Ummet Ozcan, Yellow Claw, Bassjackers, Baggi Begovic & Bobby Burns.

Aangezien we er al best vroeg waren (we waren echt een van de eerste) hadden we een plek vooraan bemachtigd. Maar dan ook echt vooraan, gewoon tegen de hekken. Super tof was dat! We hadden heel toevallig ook nog twee jongens leren kennen die bij ons dorp in de buurt wonen. Dus die konden er ook gezellig bij komen staan.


Het duurde niet lang voordat de sfeer er in zat en het steeds drukker werd. Er was goede muziek, en met Frank ergens naartoe is altijd gezellig natuurlijk. Het was wel echt even ''wachten'' op Martin Garrix en Yellow Claw. Want Martin kwam om 03:00 en Yellow Claw om 03:55. Het was geweldig en super gezellig! Er liepen ook veel fotografen rond en ik moest natuurlijk wel even met Frank op de foto, haha.

Ben jij ook naar Amsterdam Dance Event geweest?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Gaaf zeg , ben daar nog nooit geweest

  BeantwoordenVerwijderen
 2. GAAAAAAAAAAAAAAAFFFFFF

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk! Ben daar ook nog nooit geweest, klinkt super gezellig :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. was zeker gezellig volgend jaar weer x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wauwww, dat lijkt mij ook geweldig!!!!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS