LIFESTYLE | IK HEB JAN KOOIJMAN ONTMOET!

woensdag, oktober 01, 2014

Waarschijnlijk hebben jullie een tijdje geleden wel op Nu.nl voorbij zien komen dat Jan Kooijman gaat ''les geven'' op de Fontys Hogescholen en dan de ACI studenten. Oh boy, laat ik nou een ACI student zijn. Yes! Officieel kwam hij alleen voor de eerstejaars. Maar ja, als tweede jaars kan ik het toch echt niet weerstaan om naar school te gaan voor Jan Kooijman.Vier keer in het eerste jaar wordt er een IEMES WEEK gehouden. Dat is een week waarin mensen uit de EMEG branches een seminar op school gaan houden. Elk jaar komen er ook wat bekende Nederlanders om het voor de studenten extra leuk te maken (het is namelijk verplicht).  Dit jaar was de grote verrassing Jan Kooijman.

Hoewel het eigenlijk alleen voor de eerste jaar was en de tweede jaars naar het Willem II stadion gelokt werden, besloot ik om daar niet aan mee te doen. Ik had in de ochtend de opening van het Primark filiaal in  Venlo en ik de middag wilde ik naar Jan Kooijman. Een perfect dag invulling, al zeg ik het zelf.


Naast dat Jan natuurlijk een leuke vent is om naar te kijken (kwijl kwijl) is hij ook geweldig om naar te luisteren. Zijn seminar zal vol goede raad en adviezen. Hij vertelde over zijn carrière, de weg daar naartoe en vooral over keuzes maken en een verhaal hebben. Het was erg interessant en ik kwam erachter dat hij ook een erg leuke man is en niet een arrogante lul (even grof gezegd). Volgende IEMES WEEK komt hij weer. Ik wil er stiekem wel nog een keer naartoe.

Jaloers?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Helemaal niet verkeerd die Jan Kooijman!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Jaloers? JA!
  Aaaah gewoon Jan Kooijman!
  Ik ben een aantal jaar geleden met hem op de foto geweest maar dat was zo snel dat ik het me amper nog kan herinneren.
  Wat gaaf en ik zou zeggen; gewoon naar de volgende les gaan;p!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS