LIFESTYLE | 5 DINGEN OM TE DOEN MET VRIENDINNEN

zondag, oktober 05, 2014

Voor een bepaald vak moet ik samen met een vriendin ergens naartoe om te filmen. Daardoor zijn we non stop op het internet aan het zoeken naar leuke dingen om met vrienden te gaan doen. Dat bracht mij op een idee voor een artikel. Ik heb een lijstje samengesteld met 5 dingen die leuk zouden zijn om met vriendinnen te doen.
Een ouderwets filmavondje houden
Vraag of iedereen een paar films, wat lekkers en een dekentje meeneemt. Maak een hut van dekens en kussens om er daarna lekker allemaal knus in te liggen. Zet de films maar aan en snoepen tot je erbij neer valt. Denk aan romantische huil films, grappige films of juist horror.

Een dagje naar het Openluchtmuseum
Misschien zal je denken, why? Maar in het Openluchtmuseum heb ik het altijd enorm naar mijn zin! Lekker rondwandelen en in de oude huisjes van vroeger en het schooltje kijken. Of boogschieten en andere oude spellen ontdekken. Poffertjes eten of fietsen op een oude fiets (Je weet wel, met één groot en één klein wiel).

Workshop cocktails maken
Zelf heb ik dit nog nooit gedaan, maar het lijkt mij wel super tof om te doen met vriendinnen! Zelf leren cocktails maken, daarna proeven en misschien nog even stappen als jullie daar zin in hebben. Beter kan bijna niet. Hou je niet van cocktails? Dan kan je misschien wijn gaan proeven.

DIY middag houden
Tijdens mijn zoektocht naar leuke workshops kwam ik veel dingen tegen als: slippers pimpen, sieraden maken, zeepjes maken, kransen maken en ga zo maar door. Bedenk met z'n alle iets dat jullie leuk lijkt om te doen en duik samen de Xenos, Action, Zeeman of een ander knutsel winkeltje in.

The Escape Room
Hebben jullie hier al van gehoord? Opeens kwam een van mijn vriendinnen hier mee aanzetten. Ik vind het helemaal geweldig! Je wordt met een groep, of samen, opgesloten in een kamer. Vervolgens is het de bedoeling om door middel van raadsel, sleutels en vele andere dingen, zien te ontsnappen binnen één uur. Het lijkt mij echt super eng, spannend, leuk en geweldig om te doen! Misschien dat we het met ''ons groepje'' gaan proberen.

Wat doe jij graag met je vriendinnen?

You Might Also Like

3 lovely comments

  1. Openlucht museum in Arnhem? Dat ken ik, is inderdaad leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauwww, die escape room lijkt mij echt onwijs gaaf, als je dat gaat doen moet je daar maar een artikel over schrijven.

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS