FASHION | SHADES OF PINK AND GREY

donderdag, oktober 16, 2014

Toen ik deze grijs met roze statement ketting zag hangen bij Primark Arnhem wist ik niet hoe snel ik deze in mijn mandje moet gooien. Die ging sowieso mee. Naast het feit dat de ketting gewoon geweldig is, zijn roze en grijs ook nog eens mijn lievelingskleuren én kleurencombinatie. Beter kan gewoon niet.Ketting Primark / Shirt HEMA / Broek Bershka / Schoenen Converse

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Leuke en comfortabele outfit.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauwie! Wat een prachtige ketting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gave ketting! <3

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Simpele maar leuke outfit, zou ik zo dragen! Erg mooie ketting :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ketting erg mooi bij het T-shirt en op een spijkerbroek staat alles!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS