FASHION | PRIMARK VENLO & ARNHEM

dinsdag, oktober 07, 2014

De afgelopen twee / drie weken zijn we weer twee Primark filialen rijker geworden. Eentje in Venlo en eentje in Arnhem. Zoals een aantal andere bloggers was ook ik bij beide openingen aanwezig om voor jullie een kijkje te nemen. Dit wordt geen uitgebreid artikel omdat er natuurlijk ook al andere artikelen zijn geweest. Maar er komt wel een uitgebreide shoplog aan :)

Venlo - Het filiaal in Venlo had slechts twee verdiepingen. Dat zag ik niet aankomen. Maar het is me toch een prachtig filiaal. Ze verraste mij door de geweldig mooie gang van de kassa's met tegen de muur allemaal sokken en daarvoor de sieraden en make-up. Ze hadden ook een mooie collectie van tassen en ook koffers (!!). Ik vind het leuk om te zien dat ik steeds weer nieuwe dingen kan ontdekken tijdens openingen. Dan heb je tenminste rust om te kijken.

 Arnhem - Ik kom wel eens in Arnhem, vraag me niet waarom. Maar ik had het dus al meegemaakt toen de Bijenkorf er was, toen die weg ging, toen ze gingen verbouwen en dan nu de opening. Echt leuk om de ''maak'' van dit filiaal een soort van ''gevolgd'' te hebben. Anyway, het is wederom een prachtig filiaal. De entree is echt geweldig mooi geworden. Die lokt je ook gewoon naar binnen, om vervolgens veel geld uit te geven aan een shitload aan spullen en kleding.


 Iets dat mij blij verraste is de jassencollectie. Geweldig! Heel veel keus en ook heel veel leuke jassen. De nieuwe trend van de oversized jas vind ik geweldig en ze hebben er ook heel veel van. Ik verdwijn echter een beetje in zo'n jas, dat is wel jammer. Wel kan ik verklappen dat er een jas voorkomt in mijn shoplog!

Ben jij al bij Primark Venlo of Arnhem geweest?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Leuk! Nee ik kom alleen in Almere, verder niks in de buurt

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik wil nu zo graag weer naar de Primark haha, dat wordt voor mij wel in Eindhoven, want de rest is zo ver weg...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ga binnekort naar die in Arnhem als het wat rustiger is.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ben vorige week even gauw in Arnhem geweest, ik studeer daar namelijk hihi. Erg mooie winkel :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk! Het was zo gezellig met je! Tot snel!! xxx Saranda

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wij gaan ieder jaar op vakantie in de buurt van Venlo, ik was ook op de hoogte van de opening van Primark in Venlo, dus ik vond het super jammer dat ik in augustus op vakantie was omdat hij toen dus nog niet geopend was. Aftellen dus naar mijn volgende vakantie, want dan kan ik eindelijk eens naar een Primark gaan! Aangezien ik in België in een klein stadje woon is het niet evident om zomaar eens langs een Primark te gaan, super jammer! Maar ik ga er dus zeker nog heen! Leuk artikel!
  Liefs, Sara
  www.oohlablush.be

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ziet er goed uit, benieuwd wat je allemaal gekocht hebt.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik ga overmorgen naar Rotterdam. Ben nog niet in Venlo of Arnhem geweest, maar die staan nog wel op m'n lijstje!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS