FASHION | #OOTD

vrijdag, oktober 03, 2014

Toen de Primark in Arnhem open ging en ik Jessy na een lange tijd eindelijk weer had gezien, kon ik het niet laten om te vragen of ze wat foto's voor een OOTD wilde maken. We vonden een leuk steegje met daar en schattig café achtig iets en kozen dat als decor voor de achtergrond.

Lipstick MAC / Jasje The Sting / Shirt The Sting / Broek Pull & Bear / Schoenen Converse

Hoe kan je een simpele outfit, die bestaat uit zwart en grijs (met een klein beetje wit) toch leuk maken? Ik ging voor paarse lippenstift. Heroine van MAC was de oplossing, haha. Deze kocht ik in Londen en ben er nog steeds super blij mee. Aan de ene kant is het een beetje gewaagd, aan de andere kant is het gewoon een alledaagse kleur. 

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Leuke basic outfit, en de lippenstift vind ik erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke outfit en die lipstick staat je prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke foto's! Het was erg leuk he dinsdag. Ik ben ook zeker goed geslaagd

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke foto's & outfit, ik vind dat shirt echt geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke outfit en leuke locatie voor de foto's.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS