FASHION | CUPCAKE BOOBIES

Toen ik dit cupcake boobies t-shirt zag hangen bij de H&M moest ik er wel een beetje om lachen. Wie doet er nou weer zo'n shirt aan? Niet wetende dat ik enkele weken later toch zou bezwijken voor dit shirt. Misschien ook wel een beetje voor de prijs. Door de sale kostte deze inmiddels nog maar €3. Drie dagen geleden was het even geweldig mooi weer en daar maakte ik dan ook zeker even gebruik van.
Oei, die sokken

Crop Top H&M / Broek Bershka / Schoenen Converse

Wat vinden jullie van de Cupcake crop top?

10 opmerkingen:

 1. Shirtje is echt leuk! Als ik hem niet meer kan vinden, kan ik proberen het ook zelf te maken haha ^_^

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Voor 3 euro kan je het zeker niet laten hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik moest lachen om je titel :)
  De top is echt schattig

  BeantwoordenVerwijderen
 4. haha wat een grappige top heb je aan. Staat je heel leuk! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hihi wel een hele leuke top! Toffe outfit :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

Susan | susanblogt.nl. Mogelijk gemaakt door Blogger.