BEAUTY | HALLOWEEN, BLACK GOSSIP

donderdag, oktober 30, 2014

Terwijl iedereen het heeft over de prachtige nude lippen van Kylie, was ik persoonlijk meer onder de indruk van haar zwarte lipstick. Het staat haar geweldig. En toen ik er achter kwam dat Essence een zwarte lipstick zou toevoegen aan de collectie was ik al direct om. Ik wilde die. Helaas was die alleen verkrijgbaar in het extra schap, maar die hadden ze niet in mijn dorp, of in ''mijn'' Kruidvat in Tilburg. Toen ik was shoppen in Den Bosch zag ik hem wel en kocht 'em direct!


De lipstick is best wel romig. Dat ben ik even niet meer gewend, aangezien ik vrijwel alleen nog maar lipsticks van MAC gebruik en ik alleen maar matte heb. Met een zwart oogpotlood omlijnde ik mijn lippen om ze vervolgens in te kleuren met de Black Gossip lipstick van Essence.Toen ik mijn nieuwe look ging showen aan mijn huisgenootjes schrokken ze zich rot. ''Jeetje, dit is toch wel voor Halloween hoop ik?'' Toen besloot ik mijn look naar een hoger level te tillen en er écht een Halloween look van te maken. Niet te veel poespas, gewoon een beetje.


You Might Also Like

15 lovely comments

 1. Ik zou nooit zo een kleur dragen, wel gave look heb je gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. zo maak je er wel erg makkelijk en snel een halloween look van ja. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De kleur vind ik wel heel gaaf.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Reacties
  1. Deze kost €2,39 of €2,49 :)
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Ik draag heel veel kleuren, maar zwart zou ik dan toch niet dragen. Toch vind ik de look die je ermee hebt gemaakt ontzettend gaaf. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind de zwarte lippenstift inderdaad heel leuk voor Halloween, maar ik denk dat ik hem ook wel zou durven tijdens een girls night out haha. I love bold lips!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wel leuk voor Halloween, maar zou ik toch inderdaad niet zo maar mee op straat rondlopen ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Je hebt er een hele vette look van gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik vind de nude look van Kylie ook super, maar deze zwarte is ook super leuk! Ik creëerde die met een zwarte liner!
  En voor een leuk ombre effect, ga ik over het midden van mijn lippen met een rode kleur!
  Perfect halloween look!
  X Lisa
  www.lisadebonnet.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Voor halloween helemaal geweldig maar om nou normaal met zwarte lippen over straat te gaan. .. Nee dat vind ik niet zo denk ik

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wow deze is zo uhm apart haha? Ik zou dit zelf echt niet dragen, dan lijk ik gelijk een spook haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat staat kylee nou nieet haha! Ik vind het wel wat hebben en ik denk dat het best wel gedragen kan worden over straat als je de rest van je make up maar wat basic en niet te heftig houd!:)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Bedankt voor jullie leuke reacties <3
  Liefs, Susan

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS