LIFESTYLE | ZELF TELEFOON HOESJES ONTWERPEN

zondag, september 21, 2014

Zoals ik eerder al eens had verteld, zijn er weinig leuke telefoonhoesjes voor de iPhone 5C, die ik dus heb. Na een lange zoektocht vond ik een hoesje. Eentje waar je de mobiel in schuift en hem dus elke keer als je hem wilt gebruiken uit moet halen. Ik werd er een beetje moe van en wilde een nieuw hoesje. Maar wel eentje die bij mij past. Ik ontdekte een site waarbij je zelf een eigen iPhone hoesje kan ontwerpen. Super leuk zo iets! Op deze manier heb je altijd een hoesje dat bij je past. Je kan natuurlijk ook meerdere hoesjes maken zodat je lekker kan afwisselen. Zelf heb ik een hoesje gemaakt met daarop een afbeelding van mijn lievelingseten. Dat klinkt misschien heel suf en duf, maar ik word er echt vrolijk van. Pannenkoeken! 

Iets waar ik ook vrolijk van word, is dat de zijkanten ook mooi bedrukt worden. De kwaliteit is erg goed. Mijn hoesje heb ik nu al een aantal dagen in gebruik en ik ben er erg blij mee. Het hoesje is stevig en blijft goed zitten. Daarnaast is de print mooie gedrukt en vervaagt deze niet. 

Wat voor afbeelding zou jij kiezen als je zelf een hoesje zou ontwerpen?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Ik vind het juist ontzettend leuk die pannenkoeken! Ik denk niet dat ik mezelf op een hoesje zou doen, maar ook een mooie foto van mijn omgeving.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuk dat pannenkoekenhoesje!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat gaaf!!! ik zou denk ik mijn logo op het hoesje laten drukken!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Super tof hoesje! Ik denk dat ik ook eens ga kijken.
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Past perfect bij jou, pannenkoeken.... onwijs leuk/mooi hoesje geworden en wat je zelf ook al zegt, netjes dat ze zijkant ook mee bedrukt is.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS