LIFESTYLE | SERIES DIE JE MOET ZIEN

donderdag, september 25, 2014

Ik denk dat het een paar maanden geleden begon. Een obsessie met het kijken van series. Het liefst ga ik in de ochtend al lekker achter mijn laptop zitten en kruip ik er voor het eten even vandaan, om na het eten weer heerlijk verder te gaan kijken. Momenteel volg ik twee series, maar ik heb uiteraard al een hoop gezien. In dit artikel deel ik mijn favoriete series met jullie, waarvan ik vind dat je ze zeker moet kijken!!
Vampire Diaries
Deze serie is al zo vaak voorbij gekomen als mensen mij dingen gingen aanraden om te kijken. Maar ik was altijd zo'n bange kneus en wilde het nooit zien. Op een gegeven moment besloot ik toch om de trailer op te zoeken van seizoen 1. Echt eng vond ik het niet en ik besloot om via Netflix te gaan kijken.Wow, ik was direct verslaafd! Ik heb binnen no time alle 4 de seizoenen van Netflix bekeken. Seizoen 5 heb ik online via sites bekeken, want Netflix loopt achter. Als het goed is komt in oktober seizoen 6. Ik kan echt niet wachten!

De serie gaat over een meisje Elena dat pas geleden haar ouders is verloren in een auto ongeluk. Zij en haar broer worden nu verzorgd door hun tante. Eenmaal weer op school ontmoet ze een nieuwe jongen, Stefan. Echter is hij niet zomaar een jongen, maar een vampier. Stefan is niet alleen, want ook zijn broer Damon is weer in het dorp komen wonen. Naast vampieren zijn er nog meer speciale mensen in de serie. Zo is een van de beste vriendinnen van Elena een heks.

Ik kan door blijven praten als een gek wat ik over de serie vind. Maar ik wil niets verklappen voor de mensen die nu besluiten om het ook te gaan kijken. Maar geloof me, het is het waard. En by the way; ik weet 100% zeker dat je in seizoen 1 en misschien ook 2 een hekel hebt aan Damon. Maar trust me, hij wordt echt leuk!
________________________________________________________________________________________________________Teen Wolf
Toen ik deze serie dus begon te kijken merkte ik dat ik niet echt meer bang was. Vandaar dat ik daarna The Vampire Diaries ben gaan kijken. Anyway, even een leuk verhaaltje over hoe ik bij Teen Wolf terecht ben gekomen. Ik was in zo'n bui om alle Twilight films te kijken. En op Netflix krijg je na het kijken van een serie of film altijd van die aanraders die kunnen matchen met wat jij leuk vindt. Daar stond dus Teen Wolf tussen. Aangezien ik helemaal in de vibe zat van weerwolven, besloot ik om de eerste aflevering te gaan kijken. Aflevering 1 maakte mij al direct verslaafd. Ik heb seizoen 1, 2 en 3A via Netflix gekeken. Online heb ik 3B gezien en zo kijk ik nu ook seizoen 4. Elke dinsdag weer een nieuwe aflevering!!

De serie gaat over Scott die met zijn moeder woont. Zijn beste vriend, Stiles, luistert alle telefoon gesprekken van zijn vader, die politie is, af. Op een avond pikt hij een gesprek op over een lichaam van een jonge meid dat in het bos bij hen in de buurt gevonden is. Echter is er maar één helft gevonden. Stiles en Scott gaan in de nacht het bos in om te zoeken naar de rest van het lichaam (beetje creepy, ik weet het). Stiles wordt betrapt door zijn vader en Scott verstopt zich. Stiles wordt door zijn vader meegenomen en Scott loopt alleen rond in het bos. Dan wordt hij gebeten door een weerwolf, waardoor hij er zelf ook een wordt. Er wordt niet lang nadat hij gebeten is op hem gejaagd. De jager is een professionele weerwolf hunter. Hij blijkt de vader van zijn love interest Allison te zijn...

Deze serie heeft echt op elk opzicht mijn hart gestolen. Het verhaal, de mensen en dan vooral de jongens. Ik moet echt zeggen dat vrijwel alle jongens in deze hartstikke handsome zijn! Jezus wat zijn ze goed gecast. Een van de boys heb ik als screensaver en weer een andere als achtergrond, haha. Nu moet ik ook even toegeven dat ik er één girl crush tussen heb zitten. Maar even serieus, als je gaat besluiten om een nieuwe serie te kijken en je houdt wel van een beetje spanning en fantasy; kijk dan zeker naar Teen Wolf!
________________________________________________________________________________________________________Gossip Girl
Nadat ik mijn eerste serie had gekeken kwam Nicky met twee opties: Gossip Girl en Pretty Little Liars. Ik ging voor Gossip Girl omdat het idee van een serie over een blogster en rijke tieners mij wel aansprak, haha. Eigenlijk zit je de hele serie vol verbazing te kijken, misschien ook wel een tikkie met jaloezie op hun rijkdom. Deze serie heeft er echt voor gezorgd dat ik de serie obsessie ben begonnen. Ik wilde gewoon meer toen ik klaar was met Gossip Girl. Iets waar ik trouwens wel erg blij mee was, is dat Netflix van Gossip Girl er wel alles op heeft staan.

De serie gaat over een aantal rijke tieners en twee niet rijke tieners die naar een grote privé school gaan. Het leven van deze tieners wordt online vastgelegd door een blogster; Gossip Girl. Alles wat er gebeurd, en vooral ook alle roddels deelt deze blogster via haar site. Alle mensen die haar volgen krijgen direct een sms. Ook ontvangt Gossip Girl zelf continu smsjes van de tieners zelf met de nieuwste gossip. Als je zo rijk bent gaat niet alles vanzelf. Zo moet Nate bijvoorbeeld van zijn ouders zijn relatie met Blair behouden omdat het goed is voor de zaak van zijn vader en verstopt de moeder van Serena het broertje van Serena omdat hij iets gedaan heeft wat beschamend voor de familie zou zijn.

Zoals ik al zei, deze serie zette mijn wereld op zijn kop en liet mij smeken naar meer. Nu ben ik een crazy addict. Of ik daar nou zo blij mee moet zijn weet ik niet, haha. Maar dit is in ieder geval een geweldige serie. Ook een pluspunt van deze serie is dat hij helemaal klaar is! Je weet waar je aan toe bent als je gaat beginnen. Bij de series die ik nu kijk komen er nieuwe seizoenen aan, maar hoe veel? Dat zal ik niet weten ;)
________________________________________________________________________________________________________

Welke serie vind jij leuk?Of wil je eens gaan volgen?

Deze series wil ik nog kijken
The Originals
Carrie Diaries

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Ik ben helemaal verslaafd aan Pretty Little Liars.
  Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuek series ik kijk nu vampier diary

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Denk dat het allemaal series zijn waarvan mijn vriend niet erg blij gaat worden als ik die aanzet met hem. :D

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Toevallig heb ik ook net een artikel geplaatst over de series die ik kijk! Vampire Dairies en Gossip girl hadden we gemeen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik hou ook van awkward & faking it :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS