LIFESTYLE | MIJN LEUKSTE ITEMS (OP KAMERS)

zondag, september 14, 2014

Na mijn zoektocht voor de perfecte kamer in Tilburg, vond ik in november eindelijk wat ik zocht. Vervolgens ging ik naar IKEA en kocht ik een heleboel dingen. Maar ook toen ik er eenmaal inzat bleef ik dingetjes naar mijn kamer in Tilburg meenemen van thuis, of nieuwe dingen kopen. In dit artikel deel ik graag mijn leukste items met jullie!

Roze glazen / Bij IKEA zag ik ze staan en ik wilde ze direct hebben. Ze zitten lekker in de hand door die ronde vormen en het zie ter hartstikke leuk uit! Ze hebben een beetje een roze / paarse kleur.

Rozewaterkoker / Deze wilde ik al vanaf het moment dat ik hem zag tijdens de persdag van HEMA. Echter moest ik wel maanden wachten totdat die eindelijk te koop was. Dat vond ik wel echt een domper. In de tussentijd had ik een lelijke witte waterkoker. Ik geloof dat deze waterkoker iets van €10,00 of minder was. Misschien zelfs maar €8,00. Ze hadden hem ook in het mintgroen. Maar ik hou gewoon van roze!

Baby roze servies / Toen ik bij IKEA rondliep voor meubels, moest ik natuurlijk ook keuken spulletjes halen. Mijn oog viel op een vrolijk bloemenservies, maar ook op dit mooie baby roze servies met een wat meer chique uitstraling. Het servies dat wij thuis hebben ziet er ook zo uit. Maar dan in het wit, en duur.

Oude wekker en theekopje & schotel / Deze wekker heb ik van mijn oma gekregen. Ze woont alleen in een groot huis en zijn laatst begonnen met het opruimen van de zolder. Daar vonden we opeens dit leuke wekkertje en ik werd er direct verliefd op! Het theekopje met schotel heb ik op een rommelmarkt gekocht. Ik hou van dit soort prulletjes.


Lipstick ladekastje en hartvormige spiegel / Het ziet er misschien een beetje gek uit dat de laatjes bijna leeg zijn, maar ik had nog een heleboel lipsticks in mijn koffer. Ik neem er altijd heel veel heen en weer van thuis naar Tilburg, omdat ik die kleuren het meest gebruik. Anyways, deze kocht ik bij Blokker en ben er erg blij mee. De spiegel vind ik ook echt super leuk! Deze kreeg ik van mijn vriendinnen voor mijn verjaardag. Hij is echt super mooi en handig.

Wat vinden jullie het leukste item uit jullie eigen kamer?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Wat een mooie items, die roze waterkoker is echt geweldig!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. De lades heb ik nog nooit bij de blokken gezien. Handig!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de Ikea glazen ook heel fijn in de hand liggen en ze zijn leuk! Lijkt mij ook heel leuk om allerlei spulletjes voor je eigen kamer te kopen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS