FASHION | OXFORD STREET, BUTTERFLIES AND SOFT PINK

maandag, september 08, 2014

Dag twee van Londen. Frank en ik gingen samen naar Oxford Street om de boel daar onveilig te maken, haha. We kochten niet echt bijzonder veel hoor, maar wel een aantal leuke spulletjes. In de River Island viel mij deze trap met stoere zware muur meteen op. Daarmee wilde ik op de foto ;)Jasje Vero Moda / Jurkje Primark / Sokken Primark / Schoenen All Stars

Dit jurkje is echt een van mijn favorieten! Zo'n mooie details bij de kraag en die vlinders zijn ook zo lief. Eentje van de vlinders heeft precies dezelfde kleur van dit su├Ęde jasje, waardoor deze er perfect bij past. Mijn zwarte All Stars hebben jullie al vaker gezien, die kan je gewoon zo makkelijk combineren.

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

4 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS