FASHION | MISS ETAM & PROMISS FASHION EVENT

woensdag, september 10, 2014

Gisteren was ik samen met een aantal andere leuk bloggers naar het fashionfeestje van Miss Etam en Promiss. Twee winkels waar ik regelmatig leuke kleding van voorbij zie komen, maar niet echt iets van in mijn kast heb hangen. Tijd om daar veranderingen in te brengen! Ze hadden een geweldige fashion show georganiseerd met knappe mannen die hapjes en drankjes kwamen rondbrengen.


Als eerst kregen we de nieuwste collectie van Promiss te zien. Onder de jongen meiden, zoals ik, heeft Promiss misschien meer een imago dat het voor oudere dames is. Maar ik vond echt zóóó veel kleding en accessoires leuk, dat ik denk dat onze gedachte over Promiss een beetje achterhaald is. Hup, gewoon even deze winkel instappen als je weer in de stad bent.

Na een korte pauze met lekker hapjes en drankjes begon de show van de nieuwe collectie van Miss Etam. Ook hier kwamen continu leuke kledingstukken voorbij. Iets wat ik zelf ook heel erg leuk vind, is dat Miss Etam vanaf nu ook lingerie gaat verkopen! Ze beginnen met wat standaard maten, dus het kan dat jouw maat, net als de mijne, nog niet verkrijgbaar is. Mij is wel verteld dat ze binnenkort meer maten gaan toevoegen aan het assortiment.

Zou jij willen winkelen bij Miss Etam of Promiss?

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Leuk dat je erbij mocht zijn, mooie foto's heb je gemaakt en super leuke kleding, maar ik moet wel wennen aan die blauwe sokken in pumps, hahaha Ik zelf koop regelmatig kleding bij Miss Etam. Liefs, xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Benieuwd naar de kwaliteit van de lingerie!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk verslag heb je er van gemaakt, er waren inderdaad super veel leuke items! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk zeg! Die roze jas en die roze beha (gave achterkant!) vind ik erg mooi. :) x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja die BH is inderdaad echt prachtig! Je moet hem alleen wel over je hoofd uitdoen, beetje onhandig ;)
   Liefs

   Verwijderen
 5. Wat een mooie foto's, ook ik vind die roze kanten BH ontzettend mooi. Inderdaad lastig dat je hem over je hoofd uit moet doen. Dat is jammer!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk dat je erbij was. Ook ik vind de roze bh erg mooi apart.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En weet je al wat je gaat doen met je shoptegoed? Ik ben erg benieuwd hoe de BH's zitten trouwens. Hopelijk komt ie snel binnen.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat leuk dat je daar bij was, de modeshow zag er mooi uit en je was met leuke meiden. Ik ken ze allemaal van gezicht haha :) Het zijn leuke bloggers. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS