FASHION | CAMDEN TOWN, NICE AND SIMPLE

donderdag, september 04, 2014

In Londen hebben Frank en ik een aantal outfit of the day foto's gemaakt, waaronder deze foto's in Camden Town. We zijn daar op de markt geweest en hebben ook nog in de gewone winkels geshopt. Dit was allemaal op de dag van dat we aankwamen. Mijn outfit was lekker simpel omdat we daarmee ook in het vliegtuig hadden gezeten.
Shirt Hema / Broek Pull & Bear / Schoenen All Stars

Iets wat ik nu pas zie, als ik de foto's terug kijk, is dat ik de hele tijd mijn haar vast heb. Alsof ik gewoon niet weet wat ik met mijn handen moet doen, haha. Het ziet er best grappig uit, maar persoonlijk vind ik het niet storend. Behalve nu ik er op ben gaan letten? Hmm, waar laten jullie je handen bij een OOTD?

Wat vinden jullie van deze outfit?

You Might Also Like

7 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS