BEAUTY | TRUCJE VOOR VOLLERE LIPPEN

zaterdag, september 06, 2014

Als ik lippenstift ga aanbrengen maak ik het liefst eerst een omlijning met een lip potlood. Maar het valt mij telkens weer op hoe gek de natuurlijke vorm van mijn mond is. Mijn bovenlip verdwijnt ook gewoon aan de zijkanten. Megh. Ook vind ik het bij mijn cupido boog iets te puntig. Ik pakte er weer een lip potlood bij en ging aan de slag.Afbeelding 1 / Dit is mijn mond zonder iets.
Afbeelding 2 / op deze afbeelding heb ik met een lip potlood een omtrek gemaakt om de natuurlijke vorm van mijn mond. Zoal ik al zei, heb ik het gevoel dat mijn bovenlip gewoon naar beneden verdwijnt wanneer deze naar de zijkant gaat.
Afbeelding 3 / Hier heb ik mijn lippen (met natuurlijke vorm) ingekleurd.
Afbeelding 4 / Ik heb mijn lip potlood er weer bij gepakt en ben verder gegaan waar ik bij afbeelding 3 was gebleven. Ik heb mijn bovenlip iets verder naar de zijkant getrokken en heb mijn lippen bij de cupido boog ook iets minder puntig gemaakt, door iets in het midden toe te voegen. 

Eigenlijk zit ik dus gewoon te kleuren op mijn huid. Persoonlijk vind ik dat het niet echt opvalt, maar ik moet nog wel oefenen om het mooier en beter te maken. Dit is ook pas de tweede keer dart ik het probeer. Maar het verschil vind ik best wel groot. Vandaar dat ik het graag wilde delen met jullie!

Zijn jullie tevreden met de natuurlijke vorm van je mond?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. JE hebt inderdaad vollere lippen op die laatste foto, ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben wel tevreden met mijn lippen en met jouw lippen vind ik eigenlijk ook niets mis, maar het is zo wat voller ook wel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bedankt voor de tip! Ik vind rode lippenstift bij mezelf om dezelfde reden ook niet mooi staan. Dit ga ik een keer uitproberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke post en erg handig! Ik wil ook graag volle lippen, maar ik krijg het nooit voor elkaar. Ik ga het weer eens proberen :)

  XxX
  www.wendyvansoest.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Waauw, het helpt!! Ik ben verder wel heel blij met mijn lippen :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik ben op zich wel tevreden met mijn mond/lippen. Mooi gedaan en mooie kleur heb je op de lippen.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS