BEAUTY | ANDRÉLON KERATINE REPAIR

maandag, september 29, 2014

Ik hou er van om nieuwe producten te proberen voor mijn haar. Producten voor glans, producten voor volume of voor extra zacht haar zonder klitten. Alles is welkom. Dit keer probeerde ik twee producten van de Keratine Repair lijn van Andrélon. Aan de ene kant kan ik erg ijdel zijn met mijn blonde lokken en hou ik ze lekker los, aan de andere kant kan het me ook wel eens niet boeien en gooi ik ze in een knot. Hoe dan ook, ik wil fijne haar producten!


Als het om mijn blonde lokken gaat vind ik het belangrijk dat ze gezond en niet pluizig zijn. Regelmatig probeer ik nieuwe producten uit, zo nu ook twee producten van de Keratine Repair lijn van Andrélon.

Als eerst heb ik mijn haar gewassen, daarna ging ik aan de slag met de conditioner van Andrélon. De conditioner heeft een wat dikkere substantie die je fijn kan verdelen door je haar. Tijdens het uitspoelen merk ik al dat mijn haar niet in de knoop zit en al zacht aanvoelt. Of ik na het douchen mijn haar ga föhnen of niet, maakt niet veel verschil. Mijn haar ziet er gezond uit en voelt zacht aan na het gebruiken van de conditioner. 

Als of mijn haar nog niet zacht genoeg is, heb ik ook de olie getest. Deze kneed ik in mijn haar wanneer het handdoek droog is, Of ik mijn haar föhn verschilt per keer, zoals ik net al aangaf. Het heeft voor mijn gevoel geen invloed op hoe zacht de olie mijn haar maakt, of ik nou wel of niet de föhn erbij pak. 

Na het gebruik van deze producten is mijn haar super zacht en ziet het er gezond uit. Het leuke is dat ik er zelfs nog complimenten over heb ontvangen. ''Jouw haar is zo mooi, zonder pluis. Wat doe je erin?'' 

Heb jij iets van de Keratine Repair lijn?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Leuk dat het andere mensen ook opviel :) De olie lijkt me erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik hou sowieso wel van Andrelon, deze moet ik eens proberen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Klinkt goed, ik ben heel erg benieuwd naar deze lijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook de olie en ben er net als jij tevreden over.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS