FASHION | FLOWERS AND LEOPARD

donderdag, augustus 28, 2014

Deze roze blouse kocht ik ongeveer twee jaar geleden met Vanity bij Primark. Zij kocht een licht paarse en ik deze roze. Nadat ik deze foto's met Frank had gemaakt, had ik met Vanity en twee andere vriendinnen, Laura en Kyara afgesproken. Vanity lag helemaal in een deuk en vertelde mij dat ze haar blouse nog nooit had aangedaan. Ik moest er wel echt om lachen.

Top Primark / Shorts Primark / Schoenen All Stars

Een leuk feitje over deze geweldige All Stars: deze kocht ik ongeveer vier jaar geleden in Londen. Ik werd er opslag verliefd op en moest ze hebben! Vandaag de dag ben ik er nog steeds super blij mee en zijn het mijn meest gedragen schoenen.

Wat vind jij van deze outfit?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Superleuke outfit, je blouse en shortje zijn zo mooi!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een hele leuke outfit! Liefs, Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. leuke outfit! mooi gecombineerd :-)

  liefs,
  www.linlicious-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Je schoenen zijn erg tof! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oeeh ik heb schoenen in hetzelfde printje, maar dan niet van All Stars ^^

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS