BEAUTY | MUA, PRETTY PASTELS

donderdag, augustus 14, 2014

Toen ik te horen kreeg dat MUA verkocht zou worden bij Kruidvat was ik helemaal happy, totdat ik de lijst zag met filialen. Geen MUA in Tilburg en ook al niet in mijn home town. Een tijdje later begon het Kruidvat filiaal in mijn dorp te verbouwen, guess what. Ze verkopen nu MUA! Ik ging samen met mijn broer een kijkje nemen en nam ik dit zomerse Pretty Pastels palette mee naar huis.
Het palette  bestaat uit 12 lichte kleuren. Zomerse lichte pastel kleuren, maar ook nude kleuren voor een minder opvallende look. Dit is mijn derde palette van MUA. De andere twee kreeg ik van Jessy uit Londen, voor mijn verjaardag. Over die paletten ben ik erg tevreden, maar die hadden beiden nude kleuren. Toen ik deze zag, werd ik meteen verliefd!

Het pigment van dit Pretty Pastels palette is erg goed. Doordat de kleuren zo licht zijn, had ik er eerlijk gezegd niet erg veel van verwacht. Maar het verraste mij zeker!Beetje jammer van de achtergrond, op de onderste foto zie je mijn gordijn en bij de bovenste foto niet. Anyway, de oranje, roze, blauwe en paarse vind ik het mooist. Verder zit er ook nog een gele bij, twee nude-kleurige, een groene en nog koper oranje.

MUA Pretty Pastels / €3,00

Zouden jullie dit palette aanschaffen? 

You Might Also Like

10 lovely comments

 1. Ik ben erg enthousiast over MUA. Vind de kleuren best wel gepigmenteert. Voor € 3.- zou ik hem zeker meenemen!

  Groetjes X

  www.simplyugulsum.blogspot.nl
  Neem jij ook een kijkje?!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik was zelf niet zo enthousiast over MUA, maar heb dan ook alleen de wenkbrauwkit geprobeerd. De oogschaduw ziet er wel mooi uit, misschien toch maar eens proberen!
  Liefs,
  Isa
  www.eevsa.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Erg moot dit palette! Ik zou het aanschaffen :)
  x Sandra

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ach, voor 3 euro kan het ook haast geen miskoop zijn... Kleuren zien er zo op de foto erg mooi uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie kwaliteit voor die prijs! Wel niet echt m'n kleurtjes..

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ziet er mooi uit, lekker goedkoop ook!
  Zou je het leuk vinden elkaar te volgen via bloglovin?

  Liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wauw, dit palette is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik heb nog niets van MUA :( Dit palette is wel erg mooi inderdaad!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wow wat goedkoop en mooie kleuren en pigmentatie!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS