FASHION | MIJN FASHIONWEEK

woensdag, juli 23, 2014

Alweer een tijdje geleden was ik naar de show van Spijkers en Spijkers tijden FashionWeek geweest. Ik ging namens de blog van Joyce, omdat zij helaas niet kon gaan. Het was een lange treinreis, en ik had geen idee waar ik naartoe moest vanaf Amsterdam Centraal. Gelukkig had ik met (een andere) Joyce afgesproken, haha.

Eenmaal binnen was er een mooi groot terras waar je wat kon drinken en gezellig kletsen. We waren er ongeveer een half uur voor de show, dus we konden al snel naar binnen. De kleding van Spijkers en Spijkers vond ik erg mooi. Een groot aantal kledingstukken zou ik zelf zeker dragen. De printjes waren leuk en de modellen van de kleding ook.

We zaten op de vierde rij en hadden gelukkig erg goed zicht. Doordat we aan de zijkant zaten, bij het gangpad, kon ik ook nog even wegsluipen en van rij 1 een stukje filmen!

You Might Also Like

2 lovely comments

  1. Super mazzel dat jij in de plaats van Joyce mocht gaan, lijkt mij ook wel heel erg leuk om daar bij te mogen zijn. Leuk filmpje ook. x

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk filmpje heb je gemaakt van de show! Leuk om te zien, gezien ik alleen bij de Vibrant Pakistan show was (wat ook heeel gaaf was). De kleding ziet er ook leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS