FASHION | MICHAEL KORS SHOPLOG

donderdag, juli 03, 2014

Toen ik veel jonger was en samen met mijn moeder naar Project Runway keek, kwam ik in aanraking met Michael Kors. Hij zat in de jury en als ik mij niet vergis was er in het atelier een grote wand met accessoires van het merk dat je kon gebruiken om je outfit af te maken. Ik vond alle spullen zo mooi, dat ik het ook wilde. Natuurlijk was ik te jong en kocht ik alleen nog sieraden bij Claire's en Six en tassen bij Invito. Gelukkig is daar verandering in gekomen en heb ik twee nieuwe Michael Kors tassen!


Er zijn twee modellen van de tassen die ik prachtig vind, Hamilton en Selma. Deze heb je weer in verschillende groten en uitvoeringen van materiaal en kleuren. Echter heb ik niet een Hamilton en een Selma gekocht. Wat dan wel? ;)


Afgelopen vrijdag was ik vroeg klaar met school. Ik besloot om even een bezoekje te doen aan de outlet in Roermond voordat ik naar huis zou gaan. Even voor de duidelijkheid, ik ging met mijn koffer van Tilburg naar de outlet en vanuit daar dan naar huis, niet eerst terug naar Tilburg, haha. Hoe dan ook, mama vond het een leuk idee en wilde ook wel naar de outlet toe. We spraken af op Roermond Centraal en gingen toen naar de outlet toe. 

Mijn ook viel op een zomerse print. Wit met daarop in een blauwe kleur gespikkeld MK. Er zitten blauwe hengsels aan met gouden details. De print kwam in een kleine Hamilton of in een Jetset model. Het Hamilton model is iets chiquer. Echter had ik al een andere tas op het oog, die ook chique is. Het zou dus logischer zijn dat ik dan één chique model en één alledaagser model zou aanschaffen. Dat heb ik dus ook gedaan en ging voor het Jetset model. (Origineel €215 - Outlet prijs €149)

Zoals ik al zei, ik had nog een andere tas op het oog. Deze tas was echter niet te koop in de outlet van Roermond, maar ook niet in het filiaal van de PC Hooftstraat. De tas was alleen te koop in het filiaal in Rotterdam. Maandag had ik een vrije dag en besloot ik de trein te pakken naar Rotterdam toe. Het was een hell. Een rit die 1:10 zou moeten duren, duurde zo'n twee en een half uur. Vertragingen, overstappen missen door vertragingen of verbouwingen etc. Hoe dan ook het was het waard, blijkbaar was mijn juweeltje in de 50% korting gegaan. 

Deze tas is een large Selma top-zip. Ik vind de kleinere Selma tassen echt te klein voor normaal gebruik. Die zijn meer voor als je even weg gaat en eigenlijk alleen je mobiel en een mini portemonnee wilt meenemen. Ik wilde graag de large, het liefst in een redelijk neutrale uitvoering. Zwart met een grijs/witte slangenprent, perfect. (Origineel €395 - Sale prijs €197,50)Ondanks dat beiden aankopen goedkoper zijn dan de originele prijzen van de tassen, is het toch een ribje uit je lijf. Maaaaar, ik droomde al heel lang over zo'n mooie tas als deze twee en ik ben heel erg blij met mijn aankopen. 

Welke tas vind jij het leukst? 

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. de tweede tas vind ik persoonlijk de leukste! Met die slangenprint ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn zo verschillend, ligt er aan waar je de tas mee naar toe neemt, vind ze beide erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die 2e tas is echt prachtig! En wat fijn dat 'ie met 50% korting was!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, super mooie tassen ! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die tweede tas is geweldig! Roermond is leuk he? Ik heb dr laatst een MK horloge gekocht :). Leuke blog, ik volg je nu x
  Www.ingewm.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, ze zijn natuurlijk niet goedkoop!
  Maar met korting wel een stuk fijner! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hi Susan,
  Leuk je vandaag ontmoet te hebben. Leuke blog heb je! Ik heb je tas even live bewonderd vandaag en het is een beauty!! Goeie investering ;)

  X Lily

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS