FASHION | DE VERVANGENDE SPIJKERBROEK

woensdag, juli 09, 2014

Heb je ook wel eens meegemaakt dat je favoriete broek overlijdt uit ouderdom? Ik wel. Het was een goedkoop exemplaar van Primark. Maar hij was perfect. Hij zat fijn, paste bij veel kleding en was goedkoop. Hij was zo'n anderhalf jaar oud toen die het begaf. Een gat. Ik ging op zoek naar een vervanger en vond deze jeans.
Links / oude broek / Primark
Rechts / nieuwe broek / Pull & Bear

Wat is jouw favoriete kledingstuk?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Mijn favoriete kledingstuk is toch ook wel de spijkerbroek ik kan echt niet zonder, heb pas een goede schoonmaak gehouden en 3 nieuwe gekocht want sommige moest ik ook echt weggooien helaas!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lange tijd is een skinny van de Primark ook mijn favo geweest, nu is het er eentje geworden van de River Island! Een strakke zwarte skinny, zo lastig om er eentje te vinden die mooi blijft en lekker zit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie broek van de pull&bear, echt een mooie vervanger. Ik ben een paar weken geleden uit mijn favoriete broek van de h&m gescheurd :((( Ik heb nu een nieuwe broek gekocht bij costes.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. een spijkerbroek blijft mijn favoriete kledingstuk ♥ je nieuwe broek is erg mooi xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heb ik graag een spijkerbroek aan, helaas laatst ook eentje weg moeten gooien, er zat echt een heel groot gat in

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS