BEAUTY | INVISIBOBBLE VAN DE ACTION

vrijdag, juli 11, 2014

Ik denk dat er al een heleboel mensen zijn die nu bekend zijn met de Invisibobble. Helaas zijn deze speciale elastiekjes best prijzig. Tijdens een van mijn random bezoekjes aan de Action zag ik ze opeens ook liggen! Niet de echte natuurlijk, maar look-a-likes. Ze kostten €0,59 voor 6 elastieken.

Ik heb vaak mijn haar in een staart, maar het komt wel eens voor dat ik tegen de middag die staart uit wil. Dan is zo'n gekke knik / bobbel in mijn haar natuurlijk niet zo fancy. Over de invisibobble had ik al wat gelezen, dus deze neppers wilde ik ook maar al te graag proberen.

Ik heb het elastiek hier drie keer om mijn staart heen gedraaid.


Als je een knotje maakt met dit elastiek dan krijg je wel bobbels in je haar, maar dat komt denk ik gewoon doordat bij een knot je hele haar in gekke vormen terecht is gekomen. Als je een staart maakt dan is de bobbel niet echt zichtbaar. Well done Action. Als ik een staar tin heb dat doe ik het elastiek weer omhoog strak trekken door mijn haar naar buiten te trekken (ok√©, ik doe mijn best het uit te leggen) maar bij de invisibobble gaat dat niet. Je moet echt precieze plukjes strak trekken om je staart weer omhoog te krijgen.  De elastieken zijn trouwens verkrijgbaar in bruin en andere leuke en vrolijke kleurtjes.

Ga jij graag naar de Action? 

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Ik vind het effect in je haar wel leuk met zo'n Invisibobble :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Klinkt lastig maar staat je leuk! x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat fijn zo'n goedkoop alternatief! Toch blijf ik het maar een raar dingetje vinden, haha ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Blijft het elastiek wel goed zitten? En ik ga vaak naar de Action!
  Altijd zo veel leuke en goedkope spullen.
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het elastiek blijft wel goed zitten. Gewoon zoals een normaal elastiek eigenlijk.
   Liefs

   Verwijderen
 5. Oei, dat lijkt me echt heel pijnlijk. Ik heb van dat haar dat overal van klit (ook al doe je er niks mee) dus dat blijft sowieso in m'n haar hangen. Maar voor mensen die normaal haar hebben lijkt het me ideaal!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt heel erg leuk! :) Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hey,
  HipHop kunstenaar ProvySuflayy gepubliceerd "A Star Brite Burnin 'de eerste single van zijn nieuwe album!

  Bekijk de video nu op YouTube!
  www.youtube.com/watch?v=X06H7IVEbAY

  Ga koop nu op iTunes en andere online retailers voor slechts 0,99 dollar cent
    iTunes link: bit.ly/1ex3cbq

  WAARSCHUWING: Video 'kunnen afbeeldingen van schattige kinderen bevatten.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS