LIFESTYLE | LEREN REPLAY HOESJE VOOR MIJN IPHONE

dinsdag, juni 24, 2014

Alweer een tijdje geleden schreef ik over mijn iPhone, de iPhone 5c om precies te zijn. Inmiddels ben ik helemaal aan het mobieltje gewend. Ik had alleen nog steeds geen hoesje! Toen ik op de webshop van iPhone-Cases een roze leren hoesje van Replay zag wist ik het, dit wordt 'em.
Toen ik mijn mobiele abonnement afsloot ging ik natuurlijk direct op zoek naar een leuk hoesje in de winkel zelf. Helaas waren er eigenlijk alleen maar zwarte of witte hoesjes te koop. Niet echt wat ik zocht. Ik had namelijk niet voor niets zo'n vrolijke en roze gekleurde mobieltje aangeschaft.

Iets wat ik persoonlijk erg jammer vindt, is dat er weinig leuke hoesjes te vinden zijn voor de iPhone 5c. Het is alsof men dit mobieltje minder belangrijk vindt dan de 5 of 5s. Omdat de C toch al een plastic achterkant heeft. Gelukkig staat ook iBeans vol met leuke hoesjes voor mijn mobieltje.

Om je een beter beeld te geven van hoe het hoesje er uit ziet en hoe mijn mobiel er precies in zit heb ik even een paar foto's gemaakt.Iets dat ik heel erg fijn vind aan dit hoesje, is dat hij goed stevig om mijn mobiel zit. Wat ook erg prettig is, is dat de onderkant een beetje open is. Je kan dus gewoon je mobiel opladen, terwijl hij in het hoesje zit.


Het hoesje heb ik nu al een week in gebruik en ik vind het erg fijn. De kwaliteit is erg goed. Natuurlijk had ik dat wel verwacht, aangezien het een leren hoesje is. De details van Replay er op vind ik ook een leuke touch hebben. Niet te veel. De kleur is ook precies hoe ik het had verwacht.

Naast dit hoesje had ik ook nog een ander hoesje gevonden van Belkin, maar deze vond ik toch mooier. De service van iPhone-Cases is erg fijn en de bezorging ging vlot.
                                                                                                                  Dit hoesje heb ik ontvangen voor dit review

Wat vinden jullie van dit Replay hoesje?

You Might Also Like

6 lovely comments

  1. Heel leuk hoesje, mooie kleur en raar dat er in de winkels amper wat te krijgen is, lang leve internet :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooi hoesje Suus, fijn dat je toch een leuke gevonden hebt. X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk hoesje! iphone heeft altijd leuke hoesjes, alleen daarom zou ik overwegen een iphone te nemen haha. Liefs

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS