LIFESTYLE | CAMERATAS VAN NEW LOOK

zaterdag, juni 28, 2014

Zelf had ik geen behoefte aan een cameratas eerlijk gezegd. Ik stopte mijn camera en losse lenzen gewoon in een normale tas, bij mijn Dopper, iPod, koptelefoon etc. Stiekem begon ik meer te denken over het aanschaffen van een cameratas en kwam ik hele mooie tegen. Helaas waren deze tassen vanaf €100 te koop. Slik. Ik stopte weer totdat ik opeens op deze cameratas van New Look stuitte online.Ik kon het formaat van de tas online eigenlijk niet vinden en schrok ook wel even van haar kleine formaat. Het was gewoon even een illusie, want mijn camera past er in. Zelfs met twee lenzen als je alles voorzichtig en rustig inpakt, haha. Ik vind de tas echt super leuk! Naast de vierkante vorm en de lichtroze kleur zijn ook de bloemetjes en de gespjes die aan het schouder hengsel zitten erg lief.


Iets waar ik wel een beetje van baal is de afwerking. De rits werkt prima, verder zijn de naden etc ook goed afgewerkt. Waarom zijn ze dan zo ongelofelijk slordig geweest met die ritsen? Ik snap gewoon niet hoe ze dit over het hoofd kunnen zien. Ruilen vond ik geen optie aangezien het online besteld is vanuit ver weg. We hebben al eens meegemaakt dat we iets wilde ruilen (gewoon naar een Nederlands bedrijf) en het door de postbode daar nooit terug is gebracht. Met als resultaat dat we er wel voor moesten betalen. Omdat we het dus ''gehouden'' hadden.

Deze foto heb ik gemaakt met een oude compact camera en is dus niet van dezelfde kwaliteit als jullie gewend zijn

Ik kan deze tas gebruiken met één lens, wanneer genoodzaakt ook met twee. Hij kostte €14,99 maar er kwamen nog wel verzendkosten bij waardoor hij uiteindelijk zo'n €20 kostte. Een ander minpuntje is de betaalmogelijkheden. Ik had toevallig net een PayPal account aangemaakt, je kan namelijk niet gewoon met iDeal betalen. Ik geloof wel met een creditcard.

Wat vinden jullie van de tas? (& afwerking)

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Ik heb hem ook besteld, hij is helaas zo vaak bezorgd op momenten dat wij er net niet waren, dat hij terug is gestuurd...
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ow jeetje, wat jammer! Heb je wel geld terug gekregen?
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Wat jammer van de ritsen. Maar zou je misschien een artikel willen maken over je camera en lenzen?
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Anna,
   Wat een leuk idee! Ik ga er meteen aan werken :)
   Liefs

   Verwijderen
 3. Jammer van die ritsen! Hij is wel heel erg mooi verder en niet zo duur vergeleken met andere cameratassen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw, deze tas is zó leuk! Ik heb zo'n saaie zwarte camera tas die ik gelijk kocht toen ik ook mijn camera kocht. Wel vind ik het fijner als mijn lenzen er beter in passen (dus niet zoals bij deze van New Look), want zo heb ik het idee dat ze er zo uit kunnen vallen als je de tas open doet, haha. En aangezien ik echt zo'n kluns ben daarmee.. Maar de tas is wel heel mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja dat van die lenzen zo vind ik ook niet erg fijn. Als ik één lens mee wil nemen zet ik die gewoon vast op de camera. Wil ik er perse twee, dan is dit de enige oplossing.
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 5. Leuke tas! Kan je me vertellen wat het formaat is? Dan kan ik kijken of mijn camera ook gaat passen :) thanks

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat zou ik graag voor je doen, alleen heb ik geen meetding of liniaal in mijn kamertje in Tilburg.
   Ik zal kijken wat ik van de week nog kan doen. Waar kan ik je op bereiken?
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 6. Ik twijfel om hem te bestellen. Kan er makkelijk een camera in als de lens er ook op zit?

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS