LIFESTYLE | BEAUTYLAB & KITTEHSCUPCAKES SALE SHOPLOG

zondag, juni 22, 2014

Een tijdje geleden, vrijdag 13 juni, hielden Serena, Larissa, Tara en hun nichtje een closet sale. De sale duurde twee dagen lang en vond plaats in Houten. Ik had er graag al om negen uur gestaan die vrijdag, maar ik had een tentamen. Ik was er geloof ik rond twee uur. De leukste dingen waren al weg. Serena zei dat het in de ochtend erg druk was, een chaos. Ik krijg beelden in mijn hoofd van een Primark filiaal dat net geopend is.
Hoe dan ook, benieuwd naar mijn aankoopjes?
Een portemonnee nodig hebben gaat wel iets te ver, maar mijn oude was onderhand wel aan vervanging toe. De rits deed het nog wel, maar het koordje was er zeg maar af. Heel vervelend open- en dichtdoen dus. toen ik de moeder van de zusjes met deze portemonnee zag lopen was ik opslag verliefd. Hoeveel kost die? En is die al verkocht? (ze liep namelijk richting de kassa!) Gelukkig was deze beauty nog niet verkocht, en kostte ze slechts drie Euro!


Dit shirt wilde ik eigenlijk al toen ik hem bij Cool Cat zag hangen. Maar ik wist niet zeker of ik hem echt zou gaan dragen. Meer voor de grap zeg maar. Tien Euro vond ik daarom iets te veel. Toen ze later in de sale kwamen ging ik als een gek op zoek naar mijn maat, helaas nergens gevonden. Opeens zag ik het shirtje hangen, in mijn maat! Hij kostte vier Euro.


Mijn laatste aanwinst is deze nagellak. Er stond een grote grabbelton naast de kassa, als je iets had gekocht mocht je grabbelen. Dit vond ik erg leuk bedacht! Ik grabbelde dit lakje van Maybelline. Ik vind het een erg leuke roze kleur en mooi. Ik heb geluk gehad dat ik deze heb gegrabbeld.

Waren jullie ook naar de closet sale?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Dat tasje is echt super schattig! Zelf heb ik die blog off shirt ook maar dan is het wit (:

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super leuke portemonnee, t-shirt ook geinig. X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Super leuk dat je er geweest bent, ik wil de volgende keer ook graag rondneuzen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt leuke dingen gekocht! Die zou ik ook zelf gekocht hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah dat portemonneetje is supercute! :) Leek me heel leuk die closet sale! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Je portemonnee is zo leuk! En je shirt is ook echt heel erg gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke aankopen, en ook nog eens voor weinig geld! Ik vind het shirt erg tof en het nagellakje is heel mooi. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. super leuke aankopen! Ik wilde ook zo graag naar de closet sale van Serena, Larissa en Tara maar uiteindelijk ben ik niet gegaan omdat het voor mij nog al verweg is. Maar ik heb achteraf zo'n spijt, hihi. Je hebt leuke dingetjes gekocht. Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Die portemonnee is echt super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Alsnog leuke dingen die je hebt gekocht! Ik wilde wel graag heen, maar school ging toen helaas voor.. :(

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS