LIFESTYLE | 4 KEER MOOIE BOYS

maandag, juni 30, 2014

Voor mij zijn het nu de laatste loodjes van het schooljaar. Nog wat dingen inleveren en afwachten op voldoendes. Deze laatste loodjes zijn natuurlijk nooit leuk, maar door deze boys wordt het wel een stukje leuker. Misschien kennen jullie er al een aantal, of niet. Hoe dan ook; ladies, enjoy
Nolan Gerard Funk
Geboren op 28 juli 1986 in Vancouver. Hij is beter bekend als Collin uit de serie Awkward van MTV. Dat is dan ook de serie waar ik hem van ken. En oh boy wat vind ik het knap! Hij is ook te zien in de films Spectacular, The Canyons en Riddick.Luke Mitchell
Geboren op 17 april 1985 in Queensland. Hij is een acteur en is eigenlijk maar echt bekend geworden met een bepaalde rol. Als Will in H2O Just Add Water. Een serie over zeemeerminnen, haha. Please don't judge me. Maar hij is gewoon leuk ;)Taylor Lautner
Geboren op 11 februari 1992 in Grand Rapids. Ik denk dat iedereen hem wel kent, grotendeels als Jacob uit Twilight. Ik vind hem dus gewoon voor 100% de knapste uit alle Twilight films. Hoe kan ze in vredesnaam kiezen voor Edward? Ik heb geen idee, totally team Jacob hier.Ed Westwick
Geboren op 27 juni 1987 in Stevenage. Hij heeft een aantal rollen gehad in films, maar is het meest bekend met zijn rol in Gossip Girl als Chuck Bass. Met als magische woorden I'm Chuck Bass. Vooral ook ongelofelijk sexy hoe hij het zegt.

Wie van de 4 vind jij het knapst?

You Might Also Like

14 lovely comments

 1. Team Nate Archibald hier. Haha mooie mannen heb je uitgekozen xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ed Westwick blijft altijd de knapste!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aaaaaaah Susan!
  Wat doe je me aaaan?!
  Heeeeerlich!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oehlala hier word ik nou blij van haha. Ja ik ben echt dol op Ed haha, gewoon door zijn rol in Gossip Girl. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Omg, dit is moeilijk... Ik ga toch voor Ed. Of Taylor.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ed of Taylor..... Ik weet niet!
  Ik zou ze allebei liken op Tinder!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. TEAM JACOB OFCOURSE! Nee echt waar ik heb een HUGE crush op Taylor Lautner. God, I love him in Twilight & Abduction!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS