FASHION | SUMMER DRESS

woensdag, juni 18, 2014

Het is tijd om die witte beentjes in de zon te laten. Broeken de kast in en jurkjes de kast uit! De zon vind ik heerlijk en ik hou er ook wel van hoor. Maar soms vind ik het iets te warm, dan zou het wel wat harder mogen waaien. En in de zon kan je ook niet je mobiel/laptop scherm zien. Daarom zijn mijn benen nog zo wit; ik besteed niet veel tijd in de zon.
Jurkje Vero Moda / Schoenen Primark


Dit zomerjurkje heb ik een tijdje geleden gekocht. Ik ben er echt super blij mee! De open rug vind ik echt een leuke touch, vooral met dat kant erbij. Hij heeft wel een laag gesneden V hals. Je ziet wel een beetje mijn bh van de zijkant, vandaar dat ik een rode draag. Dat staat dan nog wel leuk.

Wat vinden jullie van dit jurkje?

You Might Also Like

6 lovely comments

 1. Wat een leuk jurkje en mooie foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk jurkje, mijn benen zijn ook mega wit, maar ik zoek het niet zo om in de zon te zitten/liggen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Lief jurkje, en wat een mooie foto's!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw die achterkant van het jurkje is echt prachtig!! Hij staat je heel erg mooi :) Ik zit wel graag in de zon, heerlijk relaxed haha. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS