FASHION | PULL & BEAR SALE WISHLIST

donderdag, juni 26, 2014

Het is inmiddels wel bekend dat de sale is begonnen. Voor mij is dit de leukste periode! Heel veel sale artikelen zijn gewoon hartstikke leuk. Natuurlijk zitten er ook wel eens dingen tussen waarvan je niet verrast bent dat ze in de sale zijn beland, maar bij een heleboel items is dat weer niet zo. Pull & Bear is een van mijn favoriete winkels: leuke spullen en ook niet te duur. Ik heb hun sale items even bekeken en dit is de wishlist die eruit rolde.

Houden jullie ook zo van de sale?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Het laatste shirtje vind ik super leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk he die sale overal haha!

  Vind de rode jurk en de eerste 2 shirtjes het leukste!
  Nice Post jig;)!


  <a href="http://www.theffactor.nl”> XOXO faye van The F. Factor</a>

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wat een super leuke wishlist!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik ga meteen even kijken! Ik hou van de pull&bear!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS