FASHION | CLARKS

vrijdag, juni 06, 2014

Tegenwoordig zijn er geen outfit posts meer te vinden zonder Clarks desert laarsjes. Op het begin begreep ik het eerlijk gezegd niet zo, maar na een tijdje begon de hype ook mij te raken. Nadat ik wat inspiratie had opgedaan op internet, ging ik zelf ook een kijkje nemen online. Tot mijn verbazing had het merk Clarks veel meer te bieden dan alleen dat desert model. Mijn hoofd sloeg op hol. In dit artikel deel ik een aantal niet desert schoenen van Clarks.Deze schoenen heb ik gewoon online gevonden bij Manfield, maar je kan ook bij Clarks zelf kijken natuurlijk. Ik vind deze in ieder geval erg mooi! Dat neemt trouwens niet weg dat ik de desert boot ook geweldig nice vindt. Mijn huisgenootje heeft ook hele mooie, met slangenprint. Anyways, dit wilde ik gewoon even delen, haha.

Ga jij alleen voor de desert boot,
of vind je dit ook leuk?

You Might Also Like

5 lovely comments

  1. Ik vind deze dan weer een heel stuk minder mooi eigenlijk. Al zijn de zwarte nog wel okay.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind ze ook wel leuk.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Lekkere leuke zomer schoenen!

    BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS