BEAUTY | MIJN 5 FAVORIETE ZOMERSE LIPKLEUREN

donderdag, juni 12, 2014

De zon breekt weer door en de zomervakantie komt eraan. Tijd voor leuke kleurtjes op de lippen. Mooi roze, sprankelend rook en funky koraal. Alles kan! In dit artikel laat ik jullie mijn 5 favoriete kleuren zien voor deze zomer. Op de afbeelding hieronder lijken ze misschien wat op elkaar, maar dat is totaal niet het geval!

Maybelline Super Stay 24 in de kleur 195 Raspberry // Rimmel London Apocalipse in de kleur 303 Apocaliptic // Rimmel London Apocalipse in de kleur 501 Stellar // Miss Sporty in de kleur 39 Sweet Berry // 
MAC Matte in de kleur Pink Plaid

Wat is jouw favoriete zomer-lipstick-kleur?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Waauw die twee kleuren van Rimmel zien er gaaf uit zeg. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind die van Rimmel er wel goed uitzien!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De Rimmel kleuren zien er erg gaaf uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Dezelfde kleuren als jij gekozen hebt, vind ik erg mooi! Al kies ik zelf altijd voor de warme roodtinten, omdat dat mij beter staat!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS