BEAUTY | MAC PINK PLAID DUPE GEVONDEN?!

vrijdag, juni 20, 2014

Ik moet eerlijk zeggen dat ik van Mac hou! Ze hebben erg mooie make-up, vooral de lippenstiften hebben mijn hart gewonnen. Ik heb er momenteel vier. Ze zijn erg duur (€18,50) dus het is voor mij onmogelijk om er veel te kopen. Mijn laatste aanwinst was Pink Plaid. Maar ik geloof dat ik daar nu een dupe voor heb gevonden...Links Rimmel London Kate 101 // Rechts MAC Pink Plaid

Op het eerste gezicht lijkt het misschien niet heel erg. Kate 101 is iets meer glans en rozer, Pink Plaid van MAC is een matte. Ik heb alleen matte lipsticks van MAC, is vind ze prachtig. Anyway, tijd om ze te swatchen op mijn arm!

Links Rimmel London Kate 101 // Rechts MAC Pink Plaid
Zoals ik al zei lijkt Kate 101 meer glans te hebben dan Pink Plaid. Eenmaal geswatcht valt dit enorm mee! Je zou bijna zeggen dat Kate 101 ook mat is. Pink Plaid valt iets donkerder dan Kate 101. Maar ik vind ze wel erg dicht bij elkaar komen. Heb je nou geen in om bijna twintig Euro uit te geven aan één lippenstift, of het is moeilijk om aan MAC te komen voor jou, dan is Kate 101 een goede vervanger! 

Welke wil jij?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Zo, die lijken idd wel heel veel op elkaar, blijven ze beide ook even goed zitten op de lippen?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh ja ze lijken heel erg op elkaar.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. woow hij lijkt echt extreem veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een goede tip is dit zeg. Ze lijken inderdaad erg op elkaar haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wow goede dupe en wat een mooie kleur!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mmm lijkt verrekte veel op elkaar, gelukkig heb ik 101 al :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ze lijken inderdaad heel veel op elkaar! Toch zou ik dan voor Mac gaan, die blijft waarschijnlijk langer op je lippen zitten, en die paar euro's maken dan ook niet meer zo veel uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ze lijken wel echt veel op elkaar ja!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS