BEAUTY | DIPLOMA UITREIKING HAAR LOOK

maandag, juni 16, 2014

De diploma uitreikingen komen er bijna aan! Zelf hoop ik dat ik mijn propedeuse haal, dan kan ik mezelf lekker optutten. Voordat ik weet of dat gebeurt, ga ik op 4 juli naar de diploma uitreiking van mijn broer, Hij heeft nu zijn MBO Schipper Binnenvaart gehaald! Er zijn natuurlijk een heleboel dames die hun diploma in ontvangst mogen nemen. Voor deze meiden heb ik een fleurige hairdo bedacht. Voor dit kapsel gebruik ik bloemetjes van Zenner (€3,99).Deze bloemetjes kan je door middel van de spiraal gewoon in je haar draaien. Dat gaat het makkelijkst in een knot of een vlecht. Zelf koos ik voor een vlecht, om die iets meer speciaal te maken, koos ik voor een vissengraat vlecht.


Wat vinden jullie van deze haarlook? 

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Haha wat tof! :D
  Vroeger stak ik mijn haar altijd op, had leuk geweest met die bloemetjes erin :)
  Heb je ze ook nog in andere kleuren?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ik heb ze alleen ik deze kleur, maar Zenner verkoopt ze ook nog in het wit!
   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Kei schattig die bloemetjes! Staat erg leuk in de vlecht.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel leuk gedaan, ik heb de bloemetjes in het wit!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS