,

LIFESTYLE | S.H.O.E.S EXPOSITIE

donderdag, mei 08, 2014

Alweer een hele tijd geleden ging ik naar de Kunsthal in Rotterdam. Samen met mijn broer nam ik een kijkje bij De Tweede Wereldoorlog in 100 Voorwerpen en S.H.O.E.S. Over dat laatste gaat mijn artikel. Ik heb geen idee waarom, maar ik was compleet vergeten te schrijven hierover. Je kan de expositie nog bezoeken tot 11 mei.
Bij KittehsCupcakes had ik twee vrijkaarten gewonnen.Super fijn natuurlijk! Wat ik alleen niet wist, is dat je gewoon naar alle exposities kon met die ene kaart. De expositie SHOES bestaat eigenlijk uit één grote hal, met daarin kleine ruimtes maar ook open ruimtes. Uiteindelijk gaat het natuurlijk om de schoenen! Ik heb een heleboel foto's gemaakt en wil jullie natuurlijk even een paar schoenen laten zien.


Mijn broer en ik hebben ons om sommige schoenen echt suf gelachen. Die onderste twee bijvoorbeeld. Zie zien er zo lomp uit, en ze lijken wel een beetje op piratenschoenen. De klompen vond ik wel erg grappig, niet dat ik het voor mij kan zien dat iemand er echt op loopt. Misschien wel als uitzondering voor Koningsdag, maar hé, ze zijn wel tof. Ze zwarte sleehak vind ik erg mooi, ik zou die zelf wel dragen.


Er waren ook nog een heleboel schoenen waar wij onszelf bij afvroegen of mensen er überhaupt wel op konden lopen. Die bruine laarzen bijvoorbeeld. Ik denk dat dit zelfs voor een ballerina een hele klus moet zijn. Ik ga mezelf dan ook afvragen of dit soort schoenen wel echt gedragen zijn. Zo ja, dan vind ik dat erg knap!


Er waren natuurlijk naast bizarre, ook mooie en bijzondere schoenen. Zoals die rode pump met de bloemen, en de zwarte, er links naast. Sommige schoenen zou ik persoonlijk wel dragen. De een misschien alleen voor speciale gelegenheden, de ander net zo goed naar school. Er is één schoen waarvan ik niet echt precies wist wat ik ermee moest doen. En vibrator schoen. Ik heb een foto ervan maar uit dit artikel gelaten, maar dames, hij bestaat echt. Wil je hem bekijken? Zoek dan op Google naar; Caro Peirs, Tarzan 2012.

Welke schoen vindt jij het meest bijzonder?

You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Wat leuk dat je hier naar toe bent geweest. Helaas gaat mij dat niet meer lukken voor zondag.

  Liefs,
  Kim / Vintage & Beauty

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk dat je hier naartoe bent geweest en nog leuker dat je vrijkaartjes hebt gewonnen :) Leuk dat ik je blog heb gevonden, je hebt er een nieuwe volger bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Gaaf dat je hier naartoe bent geweest. Ze zien er gaaf uit haha.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat ziet het er leuk uit! heel gaaf dat je hier heen bent geweest!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat gaaf dat je hierbij was zeg. Neeejo een vibrator schoen haha dat is best grappig. De laatste schoen is echt bijzonder. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Lachen, hoe verzinnen ze het :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat tof dat je daar heen bent geweest! Ik vind die zwarte links onderin wel heel gaaf of die rode met bloemen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS