LIFESTYLE | NEW PHONE ( + HOESJE GEZOCHT )

maandag, mei 19, 2014

Jeetje, wat had ik er een hekel aan, die iPhones. Ik was een echt Samsung meisje, maar misschien niet meer? Al anderhalf jaar had ik de Samsung Galaxy S3 en ik mocht mijn abonnement al verlengen. Mijn mobiel vond ik nog prima, maar het abonnement kostte mij €56 per maand, dus als ik een goedkoper abbo kon nemen, wilde ik dat graag doen.

Omdat ik mocht verlengen kreeg ik daar een speciale actie voor. En actie betekent gewoon kei harde korting. Ik was om! Op de site was ik al een tijdje aan het zoeken naar een vervangende mobiel + abonnement. Ik had het beperkt tot drie opties en ging samen met Frank naar de winkel.
Ik zat te twijfelen tussen de Samsung Galaxy S4, de Samsung Galaxy S4 Mini en de iPhone 5C. Stiekem had ik van tevoren in mijn hoofd dat het een Samsung zou worden, ik ben namelijk zo'n typische meid die iPhone haat en echt een diehard Samsung-er is. Toch was het geen Samsung die ik mee naar huis nam.

De iPhone 5C heb je er in de volgende kleuren; groen, blauw, geel, roze en wit. Aangezien roze al jaren mijn lievelingskleur is, was het geen verrassing dat ik deze koos. Het is wel een beetje fel koraalroze, daardoor lijkt het ook een klein beetje oranje. Maar het is toch echt koraal, haha.


Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik het echt even wennen vind! Ondanks dat ik bekend ben met Apple producten (waar ik overigens ook niet meer om kan gaan) ben ik toch weer even in een mini shock. Hoe moet dit? En wat is dat? Mijn vriendinnen die zelf een iPhone hebben moesten mij op het begin wel continu uit de brand helpen. Gelukkig gaat het nu alweer makkelijker! Zo kan ik bijvoorbeeld voorkomen dat ik ophang tijdens het bellen en Apps downloaden.

Iets wat ik nog niet echt heb, is een hoesje. Whoeps! In de winkel verkochten ze op dat moment alleen maar saaie zwarte hoesjes. Dat is nou niet echt waar ik naar op zoek ben. Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen met het vinden van een leuk telefoonhoesje! Ik wil mijn nieuwe mobieltje namelijk zo lang mogelijk mooi houden.

Heb jij een iPhone?

You Might Also Like

9 lovely comments

 1. Wauw heftig kleurtje, wel mooi! Ik vind apple mooie dingen maken alleen helaas wel erg duur.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oeeh wat een leuke iphone, wel een heftig kleurtje maar zo raak je hem in ieder geval nooit kwijt. Ik wil ook een nieuwe maar helaas is de mijne nog niet aan vervanging toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb een Iphone 5, deze ziet er erg goed uit!! Je moet eens kijken op http://www.miniinthebox.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op ebay vind ik altijd echt super leuke hoesjes! Vast ook wel voor die van jou.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wauw, die kleur is echt mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw, prachtige smartphone heb je gekocht, zelf zou ik niet weten waar je een leuk hoesje kan vinden, maar ik wens je veel plezier in je "zoektocht"!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. hij is mooi! Mijn vrouwtje heeft die kleur. Wel prijzig maar mooi

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Was eerst ook niet zo weg van Apple, maar nadat ik de zes plus editie probeerde ben ik definitief om.

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS