LIFESTYLE | LAZY SUNDAY WAFFLES

zaterdag, mei 17, 2014

Om even met de deur in huis te vallen, ik ben klaar met het kijken van Gossip Girl. Samen met mijn huisgenootje heb ik de laatste aflevering gezien. Voor diegene die ook gossip Girl keken, dan weet je wel dat er bijna altijd wel wafels gegeten worden. Telkens verlangde ik ernaar, en ik besloot het wafelijzer van thuis mee te nemen naar Tilburg. Samen met Nicky heb ik toen de perfecte wafels gemaakt voor op een lekkere luie zondag.Recept voor twee personen
125 gram boter
125 gram bakmeel
2 eieren
75 gram kristalsuiker
50 gram kandijsuiker

Nicky en ik hebben heerlijk gesmuld van deze wafels! Aangezien ons wafelijzer nog gloedje nieuw was, moesten we die nog wel even een speciale behandeling geven, haha. Het stonk op het begin daardoor enorm, maar toen het weer fris rook hebben we de wafels gemaakt. De eerste twee waren vreselijk verbrand, beetje jammer. Daarna ging het perfect!

Ga jij dit recept proberen?

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Yum, wat ziet dit er lekker uit. Nu heb ik helemaal zin in wafels haha! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ohhhh wat lekker! Ik ga het recept zeker een keer , met kandij suiker lijkt het mij extra lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mmmm, dat ziet er zo lekker uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, klinkt lekker! Ik krijg echt zin in wafels haha :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mm, die zien er heerlijk uit! Ik heb eigenlijk nog nooit zelf wafels gemaakt, maar als ik dit zo zie wil ik het wel eens proberen! :)

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS