LIFESTYLE | HEMA SHOPLOG

vrijdag, mei 23, 2014

Hema is een winkel waar ik de  laatste paar jaar erg veel leuk dingen tegenkom. een aantal jaar geleden zag ik het echt als een winkel waar mijn moeder handige dingen kon kopen. Hema heeft haar imago een enorme boost gegeven en is nu een winkel voor iedereen. Een tijdje geleden ging ik weer de Hema in om wat dingen te halen die ik nodig heb, toch kon ik het niet laten om meer te kopen!'


Deze truien had ik al heel lang op het oog, maar stiekem vond ik ze voor mijn portemonnee een beetje te duur, Dit keer zag ik opeens dat ze in de aanbieding waren, €15 voor twee truien, alleen op die dag! Ik twijfelde geen moment of ik het wilde doen, wel over de kleuren. Er was namelijk erg veel keus. Uiteindelijk kocht ik een roze en een grijze trui.Wauwie, een tosti-ijzer. Al een tijdje gebruikte ik het tosti-ijzer van huisgenootje Nicky, die haar kamer altijd open heeft. Maar ik besloot dat het tijd werd voor een eigen ijzertje. Die van haar kwam van de Hema en ik wilde eigenlijk gewoon dezelfde. Zo gezegd, zo gedaan. Toen mijn broer bij mij kwam logeren vond hij zijn tosti uit dit apparaat zo lekker, dat we deze thuis nu ook hebben. 


Begin van dit jaar was ik aanwezig bij een persdag van Hema. Ik zag een heleboel leuke spullen (onder andere ook die truien die ik kocht), tussen al die spullen spotte ik ook een roze waterkoker. Die moest ik hebben! De meeste dingen lagen na een tijdje al in de winkel, maar mijn roze liefde was ver te zoeken. Ik begon het aan personeel te vragen, die mij stuk voor stuk stom aan keken. ''Roze waterkoker? Dat verkopen wij helemaal niet!''. In mijn dorp weer eens gevraagd, maar ook hier wisten ze van niets. Opeens kreeg ik een berichtje van de moeder van een vriendin van mijn broer (jeetje, wat een connectie) ze werkt bij de Hema en die roze waterkoker was binnen! Ze had er een voor mij achtergehouden, en nog voordat ze in het krantje of de schappen stonden, had ik de mijne al :) Ik baal wel super erg dat ik er zo lang op moest wachten, maar gelukkig heb ik hem eindelijk!

Wat is jouw laatste Hema aankoop?

You Might Also Like

11 lovely comments

 1. Leuke dingen! ik kom eigenlijk niet zo vaak bij de Hema

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die truien zijn leuk, ik koop af en toe leuke dingen en make-up maar de laatste keer gewoon enveloppen hihi, ga morgen wel even kijken voor zo'n trui :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke items heb je gekocht en die truien vind ik echt heel erg mooi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke dingen, mijn laatste aankoop was een make-up artikel, en dat is alweer een tijdje geleden. Ik kom niet zo vaak bij de Hema en dat is soms maar goed ook met al die leuke spullen die ze hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die truien zijn zo gaaf! Helemaal voor die prijs, lucky you!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuke truien en andere handige spulletjes! Ik vind de hema ook heel leuk, ze hebben ook leuke cardigans :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Handige aankopen! En de print op de truien is echt leuk :D fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Vroeger kwam ik ook nooit echt bij de hema, maar ik hoor de laatste tijd steeds vaker dat ze er leuke kleding hebben. En wat zijn die truien leuk zeg, ik denk dat ik ook maar snel eens een bezoekje aan de hema moet brengen! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Je hebt leuke spullen gekocht bij de hema, truien erg leuk.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Je maakt erg mooie foto's, ik werk bij de Hema dus ik zie zoveel nieuws altijd haha!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS