LIFESTYLE | APRIL IN INSTAGRAM

dinsdag, mei 06, 2014

Wat is er gebeurd? In de hele maand april heb ik slechts 9 Insta's geplaatst. Mijn internet bundel was al snel op (na 1000MB wordt mijn snelheid verlaagd) daardoor kan ik onmogelijk foto's plaatsen, of bekijken. Alsnog ben ik verrast dat ik zo weinig heb geplaatst. Deze maand hopelijk wat mee Insta's ;)


Mijn mooie Invito laarsjes / Pannenkoeken eten met mijn lieve huisgenootjes / Selfie / Outfit of the day maken met mama in het park / Mijn Sleek Vintage Romance pallet / Facelook voor Demak'Up / Mijn verslaving aan Gossip Girl uitte zich op deze manier op Instagram / Bubble Tea drinken met Laura in Arnhem / Laura!

You Might Also Like

4 lovely comments

 1. Haha die foto van Gossip Girl, moest hier wel even om lachen. Mooie look heb je trouwens ook gemaakt. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja ik vond het ook een grappig plaatje!
   Liefs, Susan

   Verwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS