LIFESTYLE | 10 RANDOM FEITJES OVER MIJ

zaterdag, mei 31, 2014

Artikels over random feitjes, leuke weetjes en andere lijstjes over jezelf, heb ik al vaak voorbij zien komen. Stiekem lees ik ze altijd van iedereen. Nu vond ik dat het wel tijd was voor mijzelf om er eentje te maken. Vandaar dat er vandaag een lijstje online staat met 10 random feitjes over mij!
1. Misschien zou je het niet verwachten (op foto's is het volgens mij niet echt overduidelijk) maar ik ben slechts 1.60 M lang. Of 1.63 als ik naar mijn ID kaart kijk. Maar daar heb ik wel schoenen aan. Hmm, 1.61 dan misschien?

2. Naast mijn lengte, zijn mijn voeten ook aan de kleine kant. Namelijk schoenmaat 36. Ik ben gelukkig niet de enige, haha :) Twee van mijn huisgenootjes delen dezelfde schoenmaat (ja, ik heb wel eens schoenen geleend) en in mijn klas zit minstens nog één meisje met deze maat.

3. Ik geloof dat ik in een maand alle 6 de seizoenen van Gossip Girl heb bekeken.

4. Owja, ik lust geen groente. Er zullen vast wel meer mensen zijn die het niet lusten, maar zij eten het meestal wel. Ik woon op mijzelf. Met andere woorden: ik eet het dus ook niet. Als ik bij mijn ouders ben, eet ik het af en toe. Mijn moeder houdt ook niet van groenten, dus als mijn vader aan boord is, wordt er thuis ook geen groenten gegeten.

5. Mijn lievelingseten is pannenkoeken. Verder hou ik van Chinees, zalm en rösti.


6. Ik heb maar één horloge en dat is die van de afbeelding hierboven. Ik draag hem trouwens ook elke dag, behalve tijdens het werk en als ik slaap. Een horloge is iets dat ik nooit heb gedragen, ik moest er zelfs niet aan denken. Totdat ik dit schatje zag. Ik moest en zal hem hebben - en dus ook om doen. Voor mijn 20ste verjaardag kreeg ik deze.

7. Elke keer als ik weer een nieuwe film of serie kijk, word ik half verliefd op de knapste jongen uit die film/serie. Zodra ik weer iets nieuws kijk, ben ik mijn oude vlam alweer bijna helemaal vergeten.

8. Ik heb vandaag (30 05 2014, nu ik dit schrijf) pas Skype gedownload. Voor een schoolproject zit ik in een groepje met drie anderen en we moesten hoognodig vergaderen. We hebben met z'n vieren in een Skype gesprek gezeten. Zonder beeld trouwens ;)

9. Over technologie gesproken... Ik heb geloof ik al bijna een maand mijn iPhone, maar heb nog steeds geen  eigen afbeelding uitgezocht voor als achtergrond te gebruiken. Ik heb gewoon de leukste standaard achtergrond gepakt die al in mijn mobiel stond.

10. Ik hou niet van blote voeten. Bij mezelf en bij anderen. Zelf heb ik ook pas twee jaar geleden open schoenen gekocht voor vakantie. Het zijn platte bruine schoentjes van de H&M. Er zit wel een stuk bij de hak. Een open schoen waarvan de hak ook niet bedekt is, moet ik al helemaal niet aan denken.

Hopelijk kennen jullie mij nu een stukje beter ;)
En wat is een leuk feitje over jouzelf?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. Haha wat een leuke feitjes! Leuk om te lezen. X

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Frank Wijdemansmei 31, 2014

  Dat je t aller liefste broertje hebt ben je vergeten
  X

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, misschien maak ik wel een deel 2. Dan zet ik het er in ;)
   xx

   Verwijderen
 3. Wat een leuke feitjes haha, altijd leuk dit soort artikelen!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS