BEAUTY | SLEEK, VINTAGE ROMANCE

donderdag, mei 15, 2014

Als ik door mijn Bloglovin' feed scrol, zie ik vaak dingen voorbij komen van het merk Sleek. Ik besloot een tijd geleden dat het tijd was om zelf iets aan te schaffen, een oogschaduw palette. Ik ging voor Vintage Romace. En liet mij verrassen door de mooie kleuren, het goede pigment en de veelzijdigheid!


Ik wilde graag het Vintage Romance palette omdat ik de kleuren interessant vond. Je kan er namelijk veel kanten op. Bijvoorbeeld een mooie donkere smokey eye, maar ook geweldige paarse of goud met witte ooglooks kunnen er gemaakt worden met dit palette. Zelf heb ik er al leuke looks mee gemaakt.


Bovenste rij Pretty in Paris / Meet in Madrid / Court in Cannes / Lust in LA / Romance in Rome / Propose in Prague
Onderste rij A Vow in Venice / Marry in Monte Carlo / Honneymoon in Hollywood / Bliss in Barcelona / Forever in Florence / Love in London
Ik ben er super blij mee! De kleuren zijn zowel mat als met glitter. Voor €10 heb je een oogschaduw palette met een goede diversiteit aan kleuren en mooie pigmentatie.

Heb jij iets van Sleek?


You Might Also Like

8 lovely comments

 1. Ik heb dit prachtige palette ook, en ben er dol op! Ik heb ongeveer 8 palettes van Sleek, en twee lipsticks haha. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wow, wat een verzameling!
   Ik zou zelf ook nog wel meer van Sleek willen hebben ;)

   Liefs, Susan

   Verwijderen
 2. Wat een mooie kleuren zitten er in deze palette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het ziet er echt heel mooi uit, ik zou deze palette nog zo graag willen hebben! Ik heb zelf het Oh So Special palette van Sleek :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wauw, die is echt super mooi zeg! Die kleuren <3_<3

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS