BEAUTY | KRUIDVAT 1+1 SHOPLOG

zaterdag, mei 10, 2014

Ik denk dat iedereen wel is losgegaan afgelopen week toen de Kruidvat 1+1 gratis op alle make-up plaatsvond. Zelf heb ik mij ingehouden en ben daar ook erg trots op. De vorige keer had ik iets meer uitgepakt en vier keer zo veel uit gegeven. Dit keer hield ik het bij was Essence make-up dat ik echt nodig had.
Bij mijn poeder had ik een tijdje geleden al de pan geraakt. Hij is nog niet op, maar werd er wel erg breekbaar door. Tijdens het vervoeren van mijn kamer in Tilburg naar huis, is mijn poeder in stukjes gebroken. Persoonlijk vind ik dat niet fijn, dus had ik een nieuwe nodig. Als ik zeg dat ik maar één blush bezit en dat die roze is, maak ik geen grapje. Aangezien ik steeds meer het nut van blush begin in te zien, vond ik het tijd voor nog een kleur. Deze is een beetje koraal / peachy ondanks de naam van de blush... (poeder 04 perfect beige / blush 60 life's a cherry)Deze mascara gebruik ik al sinds de dag dat die uitkwam. Het borsteltje is een beetje aan de grote kant, maar verder is die perfect. Hij maakt mijn wimpers mooi zwart en lang, hij is waterproof en goedkoop. Dus wat wil je nog meer? Om mijn voorraad even aan te vullen kocht ik er hier dus ook twee van.

In het totaal was ik geloof ik €5,35 kwijt.
Heb jij veel gekocht bij de Kruidvat 1+1 actie?

You Might Also Like

5 lovely comments

 1. leuke aankopen, ik gebruik ook die blush van essence!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke items heb je gekocht! Die blush ziet er prachtig uit :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Jeetje, die actie van kruidvat is mij helemaal ontgaan, balen! Maar jij hebt leuke items gescoord.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt je wel netjes ingehouden ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Rachellemei 12, 2014

  Dan is het wel heel leuk om make-up te kopen (y) Ik zocht wat en kwam bij toeval op jouw blog terecht,, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS