BEAUTY | GELUKKIG NIEUW HAAR!

zondag, mei 25, 2014

Opeens bedenk ik me, dat ik nog nooit een artikel heb geschreven over dat ik naar de kapper ben geweest. Het leek mij gewoon niet echt interessant. Toch kom ik het steeds vaker tegen, en merk ik dat ik het zelf wel erg leuk vind om van andere te lezen. Vorige week was ik weer naar de kapper gegaan, dus vandaar dit artikeltje!

Mijn haar was al erg lang, uiteraard was ik er mega trots op. Als ik mensen weer na een tijdje zag, zeiden ze 9 van de 10 keer ''Wow, jouw haar is echt lang!''. En dan glimlachte ik weer. Helaas was het aan de onderkant best wel dun en stiekem ook een beetje dood. Tijd om die schaar er in te zetten dus. Er ging zeker zo'n 5 centimeter af. Voor mijn gevoel is mijn haar nu echt een heel stuk korter. Maar het ziet er wel meteen een stuk levendiger en frisser uit.


Naast het bijknippen van mijn haar, heb ik er ook nog wat highlight bij laten gooien. Mijn haar was namelijk aan de onderkant veel blonder dan aan de bovenkant. Gewoon van natuur, niets geverfd. Ik kreeg stomme vragen van of ik een ombre had laten verven, uh nee. Ik vroeg de kapster of ze dezelfde kleur als de onderkant van mijn haar en aan de bovenkant als highlights wilde in doen. Dat heeft ze dus gedaan :) Nu is mijn haar iets meer één geheel.

Fijne dag allemaal :)

You Might Also Like

7 lovely comments

 1. Wat een mooie foto, en je haar ziet er goed uit!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super mooi, het ziet er inderdaad weer helemaal fris uit! De kleur is ook heel mooi! liefs xx.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahhhh je hebt zooo mooi haar!
  Love it! Mag je trots op zijn!
  Ik ga overmorgen ook naar de kapper, dode puntjes laten knippen en weg met mijn donkere (bijna zwarte) haar. Het flatteert mijn gezicht niet meer! Ik hoop zeker tot 2 tinten lichter te kunnen gaan met highlights erin en caramel bruin! Wish me Luck!

  (Nog even een vraagje, waar haal jij je blog template/thema? Of hoe heet jouw thema? Ik wil wat nieuws en fris met mijn blog. Ik zie dat jij ook met blogger werkt, dus ik dacht, ik vraag het even :))

  Liefs, Sara

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Je hebt echt prachtig haar Susan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat heb je prachtig haar!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS