LIFESTYLE | SHOPPEN IN CENTRO

dinsdag, april 29, 2014

Mijn beste vriendin is een hele tijd geleden wezen shoppen in CentrO. Ze vertelde mij hoe groot het was en dat er veel leuk winkels waren. Haar verhalen maakte mij gek, ik wilde ook! Helaas was het mijn broer die eerder was, twee keer zelfs! Gisteren was het dan eindelijk zo ver, samen met mijn ouders en mijn broer gingen we naar Centro, Oberhausen.Het winkelcentrum is ongeever 70.000 vierkante meter groot. Daarmee is het ook één van de grootste winkel- en vrijetijdscentra van Duitsland. Er zijn super veel winkels! Van een P2 nagellakje bij de DM, naar een peperdure Rolex in een luxe zaak. Naast de vele winkels, is er ook een speciaal food hall. Je hebt daar allemaal verschillende ketens zitten, van Subway, tot de Mac. Alles is er.
Als jullie een grote shoplog verwachten, moet ik jullie een beetje teleurstellen. Ik wil namelijk heel erg graag een Michael Kors tas. Dus echt shoppen kan ik nu eventjes niet! Ik heb wel wat leuke dingen gekocht gisteren, dus die zal ik wel snel laten zien hoor ;)

Hebben jullie al eens geshopt in CentrO?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. Wat gaaf! Ik heb er echt nog nooit over gehoord. Maar ik houd het liever bij de winkelcentra in Nederland haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super leuke foto's! Ik heb er nog nooit geshopt, maar looking awesome!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ziet er super gaaf uit, ben er ook een keer geweest, is echt heel erg groot ja! Moet er binnenkort maar weer eens heen gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oh wat handig zo alles bij elkaar!
  En super leuk dat ze een kiko hebben ik hou van die winkel :)

  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Volgens mij heb ik hier nog nooit geshopt maar ik begin te twijfelen haha.

  Liefs,
  Kim

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Het ziet er allemaal gezellig uit zeg. Het lijkt me voor de ervaring wel eens leuk om hier te shoppen. liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik heb daar een keertje gewinkelt met kerst, toen hadden ze ook allemaal kraampjes buiten! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik kende het nog niet ziet er leuk uit

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, wat een gaaf centrum om te shoppen! Ik kende het nog niet oops...

  BeantwoordenVerwijderen
 10. heb er wel eens van gehoord, maar nog nooit geweest. ik wil er ook heen.! ♥

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ik heb er nog nooit van gehoord maar klinkt erg leuk om daar te gaan shoppen.

  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me een geweldig winkelcentrum!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS