LIFESTYLE | MIJN NETFLIX FAVORIETEN

woensdag, april 16, 2014

Sinds een tijd heb ik toegang tot NetFlix. Daarmee was ik dan ook al direct verslaafd. Het begon onschuldig, en was één serie die ik graag wilde zien. De serie had drie seizoenen en was al afgelopen. Niet zo veel dus. Toen ik daarmee klaar was, besloot ik nog het (nog) enige seizoen van een andere serie te kijken (die ik de maand ervoor nog gekeken had, oeps). Nadat ik het wel gehad had, ging ik non stop films kijken, totdat mijn huisgenootje zei dat Gossip Girl wel iets voor mij zou zijn. Resultaat: non stop NetFlix.Gossip Girl - Ongeveer een week geleden ben ik begonnen met het kijken van deze serie, op aanraden van mijn huisgenootje. Toen ze zei dat ze dacht dat het wat voor mij was, had ze helemaal gelijk. Ik ben verslaafd! Het is echt spannend en er gebeuren gelukkig ook dingen die je niet ziet aankomen. Ik haat het namelijk als alles voorspelbaar is.

De serie gaat over een blogster die het verhaal verteld van een aantal rijke jongeren in New York. Terwijl zij naar een privé school gaan gebeuren er een heleboel verschillende dingen. Elk schandaal en elke roddel kan ge-smst worden naar Gossip Girl en verschijnt vervolgens op haar blog...
H2O Just Add Water & Mako Mermaids - Over deze series heb ik het al eens eerder gehad. Ook al ben ik 20, ik geef gewoon toe dat ik mij hiermee kan vermaken. Naast het verhaal van de meiden, zijn er om niet te vergeten ook knappe jongens in de serie (in zwembroek).

De serie gaat over drie meiden die door een magische gebeurtenis veranderen in zeemeerminnen als ze water aanraken. Ze maken een heleboel mee, soms is het handig en soms niet.
Mako Mermaids gaat over drie zeemeerminnen die perrongeluk een jongen hebben later veranderen in een zeemeerman. Ze gaan aan land en proberen het ongedaan te maken.

He is just not that into you - Van alle films die ik tot nu toe heb bekeken, is dit toch mijn favoriet. Dat komt doordat ik deze film heb ontdekt door NetFlix. Natuurlijk zijn er ook films die ik leuk vind en er ook op staan, maar ik vind het juist leuk om nieuwe films te ontdekken. 

De film gaat over het liefdes leven van een heleboel mensen, die via via allemaal met elkaar een band hebben. Je moet het even zien als het Alles Is Liefde idee. Het gaat over daten, samenwonen, uit elkaar gaan en vriendschappen. Er moet minstens één karakter in de film zitten waarmee jij jezelf kan identificeren. 

Ook leuk maar niet op NetFlix
Awkward
Desperate Housewives
Glee

Wat vind jij een leuke serie of film?

You Might Also Like

12 lovely comments

 1. he is just not that into you lijkt mij ook erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook heeeeel erg leuk op Netflix: Orange is the New Black en Breaking Bad!! (Als de Nederlandse Netflix die ook heeft) Ik heb Gossip Girl altijd gevolgd via Amerika, de rest van de series kijk ik niet. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik ben dol op Gossip Girl, H2O en Pretty Little Liars :)
  Met Gossip Girl ben ik alweer bijna klaar met seizoen zes, maar ik zou gerust weer overnieuw beginnen want het is zo'n leuke serie!
  liefs x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! Haha! Enne.... Chuck... :D

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sinds mijn vriend en ik Netflix hebben zijn we ook verslaafd. Het begon met Prison Break samen kijken en ik zelf Pretty Little Liars. En regelmatig even een film. En nu zijn we al een tijdje bezig met Breaking Bad, zijn nu halverwege het ena laatste seizoen. Allemaal aanraders! x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die zeemeermin serie lijkt me leuk. Ik ga hem vanavond eens even bekijken!
  Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. h2o kijk ik ook weleens en ik kijk the game of thrones ;) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gossip Girl is geweldig haha #Nate. En verder zijn breaking bad en prison break echt toppie. Sorry dat ik je verslaafd heb gemaakt Susan haha
  Veel kijk plezier, ik ga weer verder met prison break kijken ;)

  xxx huisgenootje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. oh yeah ik was echt helemaal addicted to Gossip Girl! Gelukkig duurde de serie 6 seizoenen lang. Alleen het 6e seizoen was maar 10 afleveringen. Inmiddels moet ik al een jaar zonder doen. Dus ben ik alles maar weer terug gaan kijken. Heerlijk de bitch fights tussen Queen B en S! En Little J die in de voetsporen van B wil treden en bij het elite clubje wil horen.

  www.linlicious-style.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik houd van Gossip Girl! De serie is voor mij nu al langer als een jaar klaar en ik vind het echt jammer.. Gelukkig haal ik troost uit Pretty Little Liars, The Vampire Diaries en Hart of Dixie. Zeker aanraders! The O.C is ook heel leuk, maar die is al wel 10 jaar oud en ik denk niet dat die op Netflix staat. Is van dezelfde makers als Gossip Girl! Dus als je je verveelt in het paasweekend.. Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ooh leuk ik keek ook altijd gossip girl, suits is ook een aanrader!

  BeantwoordenVerwijderen

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS