LIFESTYLE | MAART IN INSTAGRAM

vrijdag, april 11, 2014

Waar sommige mensen een paar Insta's per dag plaatsen, valt dat bij mij reuze mee. Gelukkig maar, anders zou dit een belachelijk lang artikel worden. Ik hou van Instagram en check soms wel 3 keer per 10 minuten mijn feed. Natuurlijk kunnen jullie mij ook volgen @susanwijdemans


Carnaval met mijn broer, ik ging als Sneeuwwitje / Station Nijmegen / Mijn nieuwe lens! Een 75-300 voor mijn Canon 600D / Een broodje zalm / Samen met Joyce in de trein / Met Patrick / Met Josje / Met mijn nieuwe galaxy blouse / Zalm met rijst en saus

Mooi zonnige lucht / De cadeaukaaten van Hema zijn zo lief, deze kreeg ik van mijn tante die mijn kamer kwam bekijken / Shannon (op foto), Nicky (maakt de foto) en ik claimen de galerij en maken er een terrasje van / Ik heb een nieuwe App uitgevonden / Samen met Nicky een Twizzle / Heerlijke donuts / Weer een broodje met zalm, dit keer van de Blonde Pater in Nijmegen / Baby Lips / Zonnige dagen vragen om een vissengraadvlecht

VIP shoppen bij Invito begon met een pizza eten samen met Romy en haar moeder / Nijmegen, mooiste stad ever / Mijn broer en ik wilde naar de Mac en zagen opeens deze huisvogel (papegaai of zo). Voordat ik het wist, zat hij op mijn fiets! / De ochtend van de Primark opening in Nijmegen / In de Primark / Schaapjes eten geven

Wat is jouw Instagram account?
& volg je mij al?

You Might Also Like

4 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS