LIFESTYLE | +4 FILTER VOOR MIJN 50MM LENS

zaterdag, april 19, 2014

Dolblij was ik met mijn 50mm lens voor mijn camera. Echter kwam ik er al snel achter dat ik er toch niet zo veel aan had dan ik hoopte. Je kan er geweldig goede outfit foto's mee maken, maar voor product foto's valt hij een beetje tegen. Je kan eigenlijk helemaal niet zo dicht bij het item komen, dan wordt die onscherp. Nadat ik overal artikelen voorbij zag komen over een eBay pakketje met 4 close up filters, besloot ik ze ook te bestellen. Ik wachtte, en wachtte. Na een tijd kreeg ik een mailtje, ze hadden het zo druk, dat ik mijn geld terug zou krijgen. Oei, daar had ik niet op gehoopt. Hoe netjes ik het ook vond, ik wilde wel graag die lenzen. Ik ging op zoek en zag opeens een artikel over een blogster die +4 filter had gekocht. Met het idee van beter iets dan niets, bestelde ik deze. Eindelijk kwam die binnen, tijd om te testen!


Ik vond het super spannend om uit te proberen. Natuurlijk had ik al wel foto's gezien op andere blogs, maar toch voelde ik wel een zekere spanning. Past het filter wel op mijn lens? Heb ik er echt wat aan? En komt mijn pakje ├╝berhaupt wel? Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten, want het duurde zo'n drie weken voordat dit filter in mijn bezit was.Deze foto is gemaakt met mijn 50mm lens, zonder filter
Als eerste moest ik natuurlijk een item zoeken om te fotograferen. Ik koos mijn Vintage Romance pallet van Sleek en ging aan de gang. Eerst zonder het filter, daarna met.

Deze foto's zijn gemaakt met mijn 50mm lens, met filter
De bovenstaande foto's heb ik gemaakt met het +4 filter. Ik vind het super fijn dat je van de foto van dichtbij kan nemen. Zo krijg je van bepaalde producten toch wel echt een beter foto.Wat ik wel erg jammer vindt, is dat het erg wazig is. Je hebt eigenlijk maar een strookje dat scherp is. Op de afbeelding rechtsonder kan je dat het beste zien. Misschien moet ik mijn instellingen nog gaan aanpassen. Dat zoek ik nog even goed uit.

Toch ben ik erg blij met mijn aankoop! Ik weet niet of ik de andere filters (die in het setje zaten, dat ik niet kon kopen) nog ga aanschaffen. Dit is in ieder geval een begin. Tevens was dit ook mijn aller eerste eBay aankoop. Dat kan dus ook weer van mijn bucketlist. Ik betaalde geloof ik zo'n 3 tot 4 Euro voor dit filter.

Koop jij wel eens iets op eBay?

You Might Also Like

3 lovely comments

Wat leuk dat je een reactie achterlaat op mijn blog!

SUBSCRIBE NEWSLETTER

Get an email of every new post! We'll never share your address.

NOW ONLINE

users online

STATISTICS